Kerst komt tot leven tijdens Dinnershow Christmas Special 2023

DUIVEN – Begin maar vast met afstoffen van de kerstspullen en het optuigen van de kerstboom, want december is in aantocht. Dat betekent weer tijd voor de Dinnershow Christmas Special. Lees verder ►

Dinnershow  Christmas Special - een volledig verzorgde avond voor families, vriendengroepen of collega’s die het jaar op een bijzondere manier willen afsluiten. Als gast wordt er onder het genot van een viergangenmenu genoten van een show vol dans, entertainment en live zang. In een intieme en feestelijke setting komt kerst tot leven. 

Jaarlijks werken er circa 150 studenten van verschillende opleidingen van Rijn IJssel mee aan de Dinnershow Christmas Special. De artistieke leiding en productie van het entertainment wordt verzorgd door Studio26 dat vele regionale, nationale en internationale artistieke evenementen op haar naam heeft staan. Alles rondom de horeca en het diner wordt verzorgd door Vakschool Wageningen. 

In 2009 initieerde Hanneke van der Weele, directeur bij Studio26, podium voor creatieve industrie uit Velp, de eerste editie van Dinnershow Goud. Zeven jaar geleden werd daar de kersteditie aan toegevoegd. Inmiddels is dit jaarlijks terugkerende evenement uitgegroeid tot een hoogwaardige en gezamenlijke productie van Studio26 en studenten van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Gezamenlijk maakten ze zich hard voor een slimme samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven en dit resulteerde in een jaarlijks terugkerend evenement op diverse locaties in Gelderland. 

Van 9 t/m 16 december is de Christmas Special te bewonderen in Duiven aan de Remigiusplein 9, locatie De Ogtent. 

Data: 9 t/m 16 december 2023
Locatie: De Ogtent in Duiven
Tijdstip: inloop 18:00 uur | start show 18:30 uur
Ticketprijs: €49,95 pp (inclusief viergangendiner en welkomstdrankje)
Tickets: www.deogtent.nl/webshop
Meer informatie: www.dinnershowgoud.nl 

372