Kaartverkoop dansvoorstelling Troep gaat rap. Heb jij je tickets al?

ARNHEM - Op 25 mei aanstaande zijn onze jongste leerlingen te zien in dansvoorstelling Troep. Net als zuster-voorstelling Trash eerder dit jaar is deze bijzondere voorstelling geïnspireerd op de plasticsoep. De kaartverkoop gaat rap. Zorg dat je tickets hebt!

Plasticsoep

Ieder jaar verdwijnt er meer dan acht miljoen ton (!) plastic in onze oceanen. Alleen al tussen Hawaii en San Francisco drijft momenteel een hoeveelheid plastic afval die 34 keer zo groot is als Nederland. Dansvoorstelling Troep is een voorstelling over een hot topic; het plastic afval in onze zeeën. Gelukkig zijn er steeds meer mensen zich bewust van de impact en consequenties van deze cijfers en zijn er steeds meer innovatieve initiatieven om de ‘plasticsoep’ op te ruimen en/of aanzienlijk te verminderen.

Nederlandse initiatieven

Nederlandse voorbeelden van dit soort initiatieven zijn ’The Ocean Cleanup’ van Boyan Slat en de inmiddels bekende ‘Dopper’; een flesje dat je keer op keer kunt hergebruiken om zo de hoeveelheid plastic in je dagelijks gebruik aanzienlijk te verminderen. Helaas is het gevaar van de plasticsoep nog lang niet geweken. Reden te meer om dit onderwerp actief aan te blijven stippen dus! En dansvoorstelling Troep is hier een mooi voorbeeld van. 

Locatie & parkeren

Voor deze voorstelling wijken we uit naar de theaterzaal van het Olympus College in Arnhem. Navigeer naar: Olympus 11 te Arnhem. Parkeren is gratis en kan op het terrein van het Olympus College. Is het parkeerterrein vol? Wijk dan uit naar het parkeerterrein van de Decathlon!

Wanneer is mijn kind te zien?

Wil je zeker weten dat je tickets koopt voor de voorstelling waar jouw kind in speelt? Check hier wie er in Cast Rood spelen en wie er in Cast Blauw spelen zodat je weet voor welke voorstelling je tickets wilt hebben:

> Cast Rood
> Cast Blauw
 

372