Het muziekcafé komt er weer aan! Kom genieten van livemuziek in de foyer

VELP - Het muziekcafé komt er weer aan! Kom van 12 t/m 19 april genieten van de presentatie van de muziekleerlingen van Studio26 in onze foyer. Lees hier meer over de muziekpresentatie en bekijk de sfeerbeelden van vorig jaar.

Van maandag 12 tot en met vrijdag 19 april worden er geen reguliere muzieklessen gegeven maar vindt dagelijks vanaf 19.00 uur het muziekcafé plaats bij Studio26. Op de dagen dat muziekleerlingen normaal gesproken les hebben, presenteren ze in deze week hun kunnen op het podium in de foyer.

De leerlingen bepalen in overleg met hun muziekdocent in welke vorm de presentatie gegoten zal worden. Zo kunnen ze er bijvoorbeeld voor kiezen om samen met andere instrumenten te spelen of juist individueel op te treden. De docenten zullen deze bijzondere presentaties begeleiden en hun leerlingen aankondigen.

Kom jij kijken? Na afloop krijg je de kans om zelf muziek te maken. Er is koffie en thee verkrijgbaar en de bar is natuurlijk geopend! Bekijk hier de foto's van het muziekcafé in 2018.

372