Hanneke van der Weele van Studio26 Artistiek Directeur Framed Festival 2020

ARNHEM - Al een aantal jaar werken we nauw samen met evenementenbureau- en locatie Papendal als het gaat om diverse evenementen hier in de regio. Dit jaar zal Studio26 directeur Hanneke van der Weele in de rol van Artistiek Directeur van Framed Festival 2020 stappen. Lees hier meer!

Over de samenwerking met Framed Festival

Framed Festival is een jong, energiek urban festival op Papendal dat zijn sporen de afgelopen jaren ruim verdiende. Tijdens het drie dagen durende wereldkampioenschap BMX is er op het Framed Festival terrein van alles te beleven op het gebied van urban culture & sports. Vorig jaar zocht Papendal de samenwerking met ons op vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van urban dans en cultuur en breidde het festivalterrein uit met een heuse Urban Ground waar van alles te beleven viel op het gebied van urban sports & culture. Dit jaar kiest Framed Festival voor de expertise van Hanneke van der Weele in de rol als Artistiek Directeur van Framed Festival 2020.

Artistieke invulling Framed Festival 2020

Achter de schermen wordt op dit moment druk gewerkt aan de invulling van de programmering. Dit doen we in nauwe samenwerking met samenwerkingspartners als bijvoorbeeld Luxor Live, Ruben Chi en Cultuur Oost. Veel meer kunnen we op dit moment nog niet vertellen, maar hou onze socials zeker in de gaten en bekijk hier de recap van Framed 2019:

Behoefte aan een goed gesprek over de invulling van jouw event?

Neem gerust eens contact met ons op als je behoefte hebt aan een passende artistieke invulling van jouw evenement. Op basis van de wensen van jouw organisatie denken we graag met je mee.

372