Gezocht: kinderen, tieners en volwassenen met dans-, circus-, zang- of freerunambitie. Join de Studio26-familie!

VELP, ARNHEM, DIEREN – Met veel plezier verzorgen we al jaren een divers cursusaanbod op locaties in Velp, Arnhem en Dieren. Voor een aantal cursussen zijn we op zoek naar kinderen, tieners en volwassenen met dans-, zang-, circus- of freerunambitie. Ben jij op zoek naar een creatieve uitlaatklep? Lees verder en join de Studio26-familie!

Kom lessen volgen bij de oudste school voor podiumkunsten in de regio!

We zijn al 26 jaar een begrip in de regio en in de afgelopen decennia is de Studio26-familie uitgegroeid tot een uiteenlopende schare fans die zich nog altijd als een creatieve vlek uitbreid. We hebben altijd plek voor nieuwe leerlingen en willen je van harte uitnodigen om ook te komen lessen bij de oudste school voor podiumkunsten in de regio!

Meer informatie

Onze professionele vakdocenten verzorgen met veel enthousiasme en plezier lessen op diverse locaties. Klik hieronder door voor meer informatie over cursussen op het gebied van:

Dans | Denk aan: peuter-, kleuter- & kinderdans, klassiek ballet, moderne dans, urban contemporary, jazzdance, afrodance, urban hiphop en veel meer >

Muziek | Denk aan: koor, piano, gitaar, drums, viool of zang >

Theater/Toneel | Denk aan: musical, toneel of muziektheater >

Sport & bewegen of Circus | Denk aan: circus en aerial acrobatics of freerunning en pilates >

Direct een proefles aanvragen

Doe vrijblijvend mee aan een les naar keuze zodat je weet wat je kunt verwachten! Voor onze groepscursussen (dans, theater, circus en sport&bewegen) zijn de proeflessen gratis. Introductielessen voor een individuele muziekcursus bieden we tegen een gereduceerd tarief aan.

Klik hier en plan direct eenvoudig een proefles naar keuze in op een datum die jou het beste uit komt! >

372