Enthousiaste reacties topsporters op Gelders Sportgala

APELDOORN - Afgelopen week vond in Theater Orpheus het Gelders Sportgala plaats. In nauwe samenwerking met de Gelderse Sport Federatie realiseerden we een spetterende avond. Lees hier meer en bekijk de foto's van dit toffe event!

De 9e editie van het Gelders Sportgala vond plaats op dinsdag 11 december in Theater Orpheus in Apeldoorn. Tijdens het gala werden de Gelderse topsporters en andere sporttalenten geĆ«erd en werd er stilgestaan bij de mooie momenten van de sport. 

Enthousiaste reacties
Studio26 verzorgde de artistieke aankleding van dit evenement; van de spetterende opening tot de invulling van creatieve acts als intermezzo tijdens het sportgala. We ontvingen hele enthousiaste reacties, van zowel de organisatie als de sporters.

'Meestal zijn dit soort avonden vooral gevuld met veel praten, nu was er ook veel dans en mede daardoor vloog de avond voorbij. Ik vond het gewoon echt heel erg leuk!'

- Annemarie Worst, Wereldkamioen Veldrijden

'Ik heb genoten van alle optredens'

- Lisa Kruger, Paralympisch Zwemmer


En laten we eerlijk zijn, hier doen we het natuurlijk voor. Dank aan de Gelderse Sportfederatie voor de toffe samenwerking. We zijn enorm trots om mee te hebben mogen werken aan een geslaagd Gelders Sportgala 2018

Ben je naar aanleiding van dit bericht nieuwsgierig geworden? Bekijk hier foto's van de avond of kijk hier de liveregistratie terug!

372