Eindvoorstelling Urban en Show Allround in Stadstheater Arnhem

ARNHEM –  Alle studenten van de dansopleidingen Urban en Show Allround zijn op dinsdag 27 en woensdag 28 juni te bewonderen in het Stadstheater te Arnhem met hun eindvoorstelling No feeling is final. Voor sommigen is het de afsluiter van hun driejarige opleiding en voor anderen is het de eerste eindvoorstelling.   Lees verder ►

No feeling is final 
Het leven

Een afwisselende en inspirerende avond met een variatie aan choreografieën en stijlen. Tijdens de eindvoorstelling krijgt het publiek een inkijk in het afgelopen studiejaar van de dansers. Naast de huidige stijlen en technieken van de studenten, komen ze tijdens het repetitieproces ook in aanraking met nieuwe uitdagingen. De uitgelezen kans voor studenten om kennis te maken met het werkveld. 

Met werk van - Sascha Lekatompessy, Sefanja Timisela, Ruben "Chi" Verhoeven, Wesley Rommy, Senna Amarnis, Imaury Dos Santos, Deborah Verberkt, Ramses Papa, Erwin van der Wouw, Simon Mual, Dalton Jansen, Laquelle D Galdey, Jean Salazar Tavera 'Shin Shan', Marc Beaugendre, Maddy Gerosa, Shahin Damka.

Uitvoerend producent - Hanneke van der Weele, Studio26.
Artistieke leiding - Erwin van der Wouw, Sascha Lekatompessy.

Eindvoorstelling opleidingen Danser Urban en Danser Show Allround
Rijn IJssel in samenwerking met Studio26


Data: dinsdag 27 en woensdag 28 juni 2023
Tijd: 20:00 uur
Tickets: €15 

Locatie: 
Stadstheater Arnhem
Velperbinnensingel 10
6811BP Arnhem

► Klik hier voor meer informatie en tickets.

Gepubliceerd op 12 mei 2023

372