Eindvoorstelling muziektheater 2019 zeer origineel en verrassend

VELP – Op zondag 23 juni stond de laatste eindvoorstelling van dit seizoen op het program. Ruim 130 bezoekers genoten van een verrassende en zeer originele theatervoorstelling door de groepen muziektheater 1, 2 en 3. Lees meer!

Muziektheater on tour

Als je een cursus bij Studio26 volgt, wordt deze aan het eind van het seizoen afgesloten met een heuse eindvoorstelling in ons theater. Normaal gesproken dan.. Dit keer beperkten de cursisten van de groepen muziektheater 1, 2 en 3 van docenten Jasper en Jutta zich niet tot de theaterzaal, maar namen ze bezoekers mee op tour!

Van de foyer tot de directiekamer

De voorstelling begon weliswaar in de theaterzaal met een voorstelling van muziektheater 1, maar aan het eind van de pauze startte muziektheater 3 in de foyer met hun voorstelling Vocal Factory. De groep nam de bezoekers mee van de foyer tot aan de directiekamers en door alle studio’s die ze maar konden vinden. De voorstelling eindigde na een reclameblok van muziektheater 2 uiteindelijk weer in de grote theaterzaal.

Enthousiast

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jou leuk om ook een cursus muziektheater te volgen zodat je volgend jaar kunt schitteren in een echte theatervoorstelling? Lees hier meer over de cursussen muziektheater of vraag hier een gratis proefles aan!

372