Drie redenen waarom je op 18 & 19 juni in het Arnhemse Stadstheater wilt zijn

ARNHEM – Ben jij dol op dans, hou je van cultuur en laat je je graag inspireren door een mooie (dans)voorstelling? We geven je drie redenen waarom je op 18 of 19 juni aanstaande in het Arnhemse Stadstheater wilt zijn. Lees verder!

Waarschijnlijk heb je de posters al ergens zien hangen want hij komt er weer aan; de jaarlijkse eindvoorstelling van de mbo dansopleidingen Show Allround en Urban. Als je geen idee hebt waarom iedereen zo lyrisch over deze exclusieve voorstellingen is, dan zijn wij natuurlijk de beroerdste niet en praten we je graag bij. Hierbij de drie belangrijkste redenen waarom jij op 18 of 19 juni in het Arnhemse Stadstheater wilt zijn!

#1 Geniet van een fusion dansvoorstelling vol Show & Urban elementen en gastoptredens

Je zult in je leven weinig voorstellingenzien waarbij Urban disciplines zo naadloos inhaken op Show elementen. Ook wordt de voorstelling aangevuld met diverse gastoptredens en zullen er onder andere een aantal artiesten van de Nederlandse Musical Academie te zien en te horen zijn.

#2 Maak als eerste kennis met een nieuwe generatie professionele dansers

Ieder jaar laten studenten van de dansopleidingen Urban en Show Allround van Rijn IJssel in hun eindvoorstelling zien welke groei ze doorgemaakt hebben. Als jij op 18 of 19 juni in je theaterstoel plaatsneemt, krijg je een exclusieve kennismaking met een nieuwe generatie professionele dansers. En geloof ons, die nieuwe generatie dansers is talentvol. Heel. Erg. Talentvol.

#3 Pak de kans om een avond cultureel genieten tegen een scherp tarief

Ok. Deze reden is best wel fijn; tickets voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar tegen een scherp tarief. Kom genieten van een avondvullende voorstelling in het theater voor 10,- p.p. en laat je verrassen door de nieuwe generatie professioneel danstalent!

Algemene info

Wanneer: 18 & 19 juni 2019
Aanvang: 20.00 uur
Waar: Stadstheater Arnhem, Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem
Tickets: €10,-

Direct naar de kaartverkoop

> Klik hier voor tickets van de voorstelling op dinsdag 18 juni 2019
> Klik hier voor tickets van de voorstelling op woensdag 19 juni 2019

FAQ’s

We verzamelden de meest gestelde vragen over de eindvoorstelling. Staat het antwoord waar jij naar op zoek bent niet in het lijstje hieronder? Neem gerust contact op!

Waar kan ik parkeren?
Parkeren kan tegen betaling op diverse plekken in de buurt van het Stadstheater. Klik hier voor meer parkeerinfo 

Is het Stadstheater ook met het OV bereikbaar?
Ja hoor. Klik hier voor meer OV-info

Kunnen we stoelen reserveren?
De tickets zijn niet geplaceerd, plekken reserveren is daarom niet mogelijk. Wil je zeker zijn van een goede plek? Zorg dan dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Is het Stadstheater rolstoeltoegankelijk?
Jazeker! Gelieve vooraf een mail te sturen naar kaartverkoop@studio26.nl zodat we het Stadstheater vooraf een seintje kunnen geven. Vermeldt hierbij je ordernummer en de naam waarop de tickets besteld zijn.

372