Dinnershow Goud in Musis Arnhem – unieke beleving, jong talent en een avondvullend programma

ARNHEM - Op 4, 5 en 6 april 2023 is Dinnershow Goud te bewonderen in Musis in Arnhem. Dit unieke evenement is een combinatie van dans, zang, entertainment en vijfgangenmenu en is inmiddels uitgegroeid tot hoogwaardige en gezamenlijke productie van Studio26 en studenten van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Lees verder ►

Met iedere editie een eigen thema, staat deze editie in het teken van ‘Golden Muse’ ter ere van het 175 jaar jubileum van Musis Arnhem. Een prachtig pand dat 175 jaar inspiratie viert. Een pand dat nog voor jaren inspiratie zal bieden. Want uiteindelijk blijft kunst vruchtbaar en inspiratie stromen door het met anderen te delen. De bezoeker van deze editie maakt gedurende de show kennis met de negen muzen van inspiratie. 

Aan Dinnershow Goud werken zo’n 300 studenten van verschillende opleidingen van Rijn IJssel mee. De dans, zang en entertainment wordt verzorgd door studenten van de dansopleidingen Urban en Show Allround en Nederlandse Musical Academie. Alle horeca en diner wordt verzorgd door studenten van Vakschool Wageningen. De artistieke leiding en productie wordt verzorgd door Studio26 dat vele regionale, nationale en internationale artistieke evenementen op haar naam heeft staan. 

De show vindt plaats op dinsdag 4 april, woensdag 5 april en donderdag 6 april 2023. De show start om 18:00 uur en vanaf 17:30 uur is de inloop. De ticketprijs bedraagt €79,- inclusief vijfgangenmenu en Hollandse drankenassortiment. Er zijn ook plekken beschikbaar op het balkon voor €20,-. Hier wordt naar dezelfde show gekeken alleen zonder vijfgangenmenu en dranken.  

Data: dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 april 2023
Tijd: 18:00 uur (inloop vanaf 17:30 uur)
Locatie: Musis Arnhem, Muzenzaal - Velperbinnensingel 15, 6811 BP Arnhem
Prijs: €79 inclusief vijfgangenmenu en Hollandse drankenassortiment | €20 exclusief vijfgangenmenu en Hollandse drankenassortiment

► Klik hier voor meer informatie en tickets.

Gepubliceerd op 2 maart 2023

372