Dinnershow Goud in Musis Arnhem – unieke beleving, jong talent en een avondvullend programma

ARNHEM - Op 16, 17 en 18 april 2024 is Dinnershow Goud te bewonderen in Musis in Arnhem. Dit unieke evenement is een combinatie van dans, zang, entertainment en vijfgangenmenu en is inmiddels uitgegroeid tot hoogwaardige en gezamenlijke productie van Studio26 en studenten van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Lees verder ►

Met iedere editie een eigen thema, staat deze avond in het teken van de awards tijdens A Golden Night – to remember. De prachtige Muzenzaal van Musis wordt omgetoverd tot het decor van een award show. Gasten begeven zich de hele avond in het spektakel van een showavond. Uiteraard mag hierbij een dresscode niet ontbreken: trek uw mooiste jurk, pak, colbert of jumpsuit uit de kast voor deze Dinnershow Goud A Golden Night - to remember.    

Aan Dinnershow Goud werken zo’n 300 studenten van verschillende opleidingen van Rijn IJssel mee. De dans, zang en entertainment wordt verzorgd door studenten van de dansopleidingen Urban en Show Allround en Nederlandse Musical Academie. Alle horeca en diner wordt verzorgd door studenten van Vakschool Wageningen. De artistieke leiding en productie wordt verzorgd door Studio26 dat vele regionale, nationale en internationale artistieke evenementen op haar naam heeft staan.  

De show vindt plaats op dinsdag 16 april, woensdag 17 april en donderdag 18 april 2024. De show start om 18:00 uur en vanaf 17:30 uur is de inloop. De ticketprijs bedraagt €69,- inclusief vijfgangenmenu en onbeperkt Hollandse drankenassortiment. Er zijn ook plekken beschikbaar op het balkon voor €20,-. Hier wordt naar dezelfde show gekeken alleen zonder vijfgangenmenu en dranken.   

Kaartverkoop start op maandag 19 februari om 12:00 uur. 
Meer informatie en tickets: https://www.studio26.nl/webshop/  

Data: dinsdag 16 april, woensdag 17 april en donderdag 18 april 2024
Tijd: 18:00 uur (inloop vanaf 17:30 uur)
Locatie: Musis Arnhem, Muzenzaal - Velperbinnensingel 15, 6811 BP Arnhem
Prijs: €69 inclusief vijfgangenmenu en Hollandse drankenassortiment | €20 exclusief vijfgangenmenu en Hollandse drankenassortiment

► Klik hier voor meer informatie en tickets.

Gepubliceerd op 21 februari 2024

372