Dinnershow Dine & Dance heeft nieuwe naam. Mogen we je voorstellen aan..

Arnhem – Sinds jaar en dag staat het einde van het jaar bij ons in het teken van dinnershow Dine & Dance. En ook dit jaar kun je weer genieten van een wervelende avond vol zang, dans en musical, gecombineerd met een volledig verzorgd viergangenverrassingsmenu! Maar we hebben nieuws… Dine & Dance heet vanaf nu Dinnershow Goud Christmas Special! Lees hier meer.

Over Dinnershow Goud

Vanuit een gezamenlijke passie voor talentontwikkeling is de unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven, Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Rijn IJssel Creatieve Industrie en Studio26 ontstaan en werd Dinnershow Goud geboren. Het idee achter Dinnershow Goud is om studenten van diverse opleidingen van Rijn IJssel de kans te geven vlieguren te maken in een professionele omgeving. Zo doen ze praktijkervaring op én krijgen studenten de kans om aan een breed publiek te laten zien wat ze in huis hebben.

May we present…

De Dinnershow die jaarlijks in december plaatsvond, stond voorheen bekend als Dine & Dance. Per 2019 hangen we ook deze Dinnershow op aan z’n grote broer; Dinnershow Goud. En dus presenteren wij met trots: Dinnershow Goud Christmas Special! Geniet in december van een met zorg samen gesteld viergangenmenu en een sfeervolle show vol dans, zang en entertainment, verzorgd door Rijn IJssel studenten van de opleidingen Show Allround, Urban en de Nederlandse Musical Academie. De artistieke leiding van de Christmas Special is in handen van Studio26. Meer informatie over de Christmas Special van Dinnershow Goud? Lees hier meer >

372