Dine & Dance in Arnhem en Wageningen

ARNHEM, WAGENINGEN - De kaartverkoop voor Dine & Dance is begonnen! In december zijn er meerdere shows in Arnhem, Wageningen en Duiven, georganiseerd door studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen en de opleidingen Musical en Dans van Rijn IJssel Creatieve Industrie in samenwerking met Studio26.

Data & locaties

Arnhem, Apeldoornseweg 210a

3 december 17.30 uur | 
4 december 17.30 uur | 
6 december 17.30 uur | UITVERKOCHT
7 december 17.30 uur |

Wageningen, Marijkeweg 20

12 december 17.30 uur |
13 december 17.30 uur | 
14 december 17.30 uur | UITVERKOCHT

Over Dine & Dance

Dine & Dance is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé ideale gelegenheid om met het gezin of de familie een avond te ontspannen. Hoe leuk is het om met zijn allen te genieten én supertrots te zitten zijn op die (klein)zoon/-dochter, broer of zus, nicht of neef? Geniet van dans, zang en musical gecombineerd met een voortreffelijk viergangendiner. Laat je verrassen tijdens een complete avond uit! Enneh, zelf dansen hoeft niet, daar hebben we onze professionals voor ;)

Viergangenmenu

Voor € 37,50 per couvert (exclusief reserveringskosten) kun je genieten van een viergangenverrassingsmenu (inclusief Hollands drankenbuffet en een heerlijke amuse bij ontvangst) en van spetterende optredens. Het overheerlijke viergangendiner is samengesteld door studenten van de opleiding 'Manager Horeca Ondernemer'. Studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen verzorgen de diners, drankjes én de inrichting van het restaurant.

Arrangementen

Heb je vragen of zou je graag met een groep komen? Al vanaf 10 personen kunnen we een arrangement op maat realiseren! Neem contact op voor de mogelijkheden of klik hier om direct kaarten voor Dine & Dance 2018 te reserveren.

372