DANSPROEVERIJ 2013 MET BEN CRAFT EN NINA FUNK

ARNHEM - KCG presenteeert met DANSPROEVERIJ 2013 o.a. een aantal dansmakers en gezelschappen die een preview geven van hun nieuwste voorstellingen. Alle Dansproeverijen zijn gratis te bezoeken. Lees verder voor de deelname van onze eigen docenten op 12 en 13 oktober!

 

Dansproeverij Arnhem • Huis van Puck • zaterdag 12 oktober met presentaties, Gelderse dansmakers en workshops
In Huis van Puck kunnen dansliefhebbers kennismaken met diverse dansstijlen in workshops, die op dezelfde dag worden afgerond met een presentatie tijdens Dansproeverij Arnhem.

Aanvang van de workshops is 13.00 uur, deelname is gratis. Iedere workshop duurt twee uur en heeft als thema ‘Dans het leven’. De dansstijlen waarin workshops gegeven worden zijn: urban, burlesque, lindyhop, oriëntaalse dans, flamenco, partnering, tapdance en een speciale workshop voor kinderen.
Huis van Puck werkt samen met de dansdocenten van Versteegh Dance Masters en Kunstbedrijf Arnhem, en nodigt daarnaast de Gelderse dansmakers Nina Funk, Lex te Dorsthorst en Ben Craft uit om hun nieuwste werk te laten zien tijdens Dansproeverij. Zowel Nina als Ben verzorgen lessen op AtelierVelp en Rijn IJssel.

Aanvang Dansproeverij: 19.00 en 20.30 uur
Locatie: Huis van Puck, Klarendalseweg 193 • 6822 GJ Arnhem
Tijdelijke ingang Huis van Puck: Verlengde Hoflaan tegenover nummer 123
Meer informatie over programma, tijden en reserveringen:www.huisvanpuck.nl

Gepubliceerd 12 oktober 2013

372