Audities dans crews & vooropleiding dans komen eraan!

VELP – Als je dol bent op dans en graag je talent verder wilt ontwikkelen, bieden we een aantal leuke opties aan. Zo kun je met een groep jonge dansers een echte urban dans crew vormen én bieden we een vooropleidingstraject dans aan. Zeer binnenkort kun je auditeren. Lees hier meer over de audities en schrijf je direct in!

Aan het eind van de zomer is het traditiegetrouw tijd voor de audities van én de danscrews en de vooropleiding dans. Op vrijdag 23 augustus kun je op de locatie van Studio26 in Velp auditeren voor een van deze talentontwikkelingstrajecten. Flink wat talenten gingen je al voor en vol is vol, dus zorg dat je je gauw inschrijft als je dit nog niet gedaan hebt!

Over de vooropleiding dans

Met de vooropleiding dans kun je je als danser optimaal leren ontwikkelen. De nadruk van de vooropleiding ligt op het verder ontwikkelen van persoonlijk danstalent van iedere leerling afzonderlijk. Eigen capaciteiten en prestaties bepalen de richting van specialisatie. Wil je meer weten over de vooropleiding? Hier kun je meer informatie vinden.

Over de dans crews

Als het je te gek lijkt om met een gezellig team door heel Nederland op te treden en mee te doen aan wedstrijden zijn onze dans crews echt iets voor jou. Elk wedstrijdteam traint twee uur per week. Tijdens deze trainingen ga je aan de slag met verschillende urban dansstijlen. Ook ga je werken aan podiumtechnieken en leer je samenwerken met andere gemotiveerde dansers. Als team ga je meedoen aan landelijke wedstrijden en strijden om een plek op het Nederlandse Kampioenschap en het Europese Kampioenschap.

Schrijf je nu in voor de auditie!

Of je nou auditie wilt doen voor de vooropleiding óf voor een van de dans crews, de inschrijvingen voor de audities op 23 augustus zijn gestart en stromen gestaag vol, dus weer er snel bij!

372