Artiesten Studio26 verzorgen opening & afsluiting Arnhems Sportgala 2020

ARNHEM – Gisteravond werden in Stadstheater Arnhem de Arnhemse Sportprijzen uitgereikt tijdens het Arnhems Sportgala. Net als voorgaande jaren waren artiesten van Studio26 te zien tijdens dit evenement. Lees hier meer en geniet na met de foto's!

Over het Arnhems Sportgala

Tijdens het Arnhems Sportgala staan mooie sportverhalen centraal. Er is ruimte voor de prestaties van Arnhemse sporters én hun supporters en worden er bijzondere awards uitgereikt; de Sport-ster en de Support-ster. Naast de uitreiking van de awards, wordt tijdens het Arnhems Sportgala bekend gemaakt wie de maker is van de Arnhemse Sportfoto van het jaar. Ook dit jaar mochten we als artistiek partner de opening en afsluiting van dit evenement verzorgen. Fotograaf Frank Myszka was in opdracht van Sportbedrijf Arnhem aanwezig en legde de avond vast in beeld. Bekijk hier meer foto's >

Ben jij voor een evenement op zoek naar een spectaculaire opening die blijft plakken bij de bezoekers? Neem dan contact op! We denken op basis van jullie wensen graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw event.

Beeld: Frank Myszka in opdracht van Sportbedrijf Arnhem

372