Alle nieuwe cursussen bij Studio26

STUDIO26 - Ontdek onze nieuwste cursussen! Onlangs zijn er veel nieuwe cursussen toegevoegd. Twijfel je nog over welke het beste bij jou past? Schrijf je in voor een proefles.  Lees verder ► 

DREUMES- EN PEUTERMUZIEK 1 t/m 4 jaar

In de lessen dreumes-/peutermuziek wordt de kinderen de beginselen van muziek bijgebracht. Tijdens de muzieklessen krijgen dreumesen en peuters de kans om op een speelse manier kennis te maken met de wondere wereld van muziek. 

Samen met mama, papa of een andere verzorger kunnen ze dansen, zingen, klappen en spelen op vrolijke en ritmische deuntjes. Korte oefeningen worden gecreëerd vanuit de begrippen durf, fantasie, expressie, creativiteit, concentratie, samenspel, houding en plezier.

Onze docent met muziektherapeutische achtergrond zorgt voor een stimulerende omgeving waarin kinderen hun muzikaliteit kunnen ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd hun motorische vaardigheden verbeteren en hun creativiteit stimuleren.

En dat allemaal samen met papa of mama, want die mag lekker meedoen!

De cursus dreumesmuziek is geschikt voor kinderen van 1 t/m 2,5 jaar en de cursus peutermuziek is geschik voor kinderen van 2,5 t/m 4 jaar. De cursussen worden gegeven in onze dansstudio zodat er genoeg ruimte is voor beweging en creativiteit.

Dreumesmuziek 1 t/m 2,5 jaar: vrijdag 10:30 - 11:15 uur
Peutermuziek 2,5 t/m 4 jaar: vrijdag 11:15 - 12:00 uur

► Klik hier voor meer informatie.

 

GROEPSLES ZANG 12 t/m 18 jaar

Bij Groepsles Zang ga je samen zingen met een groepje mensen van jouw leeftijd.

Jullie kiezen nummers uit die je leuk vindt en de docent maakt een arrangement voor jullie om samen in te studeren. De nadruk ligt op meerstemmig zingen in mooie harmonieën.

De partijen worden ingestudeerd tot het mooi klikt samen en in de laatste paar lessen worden er opnames gemaakt. Als er tijd over is komt daar nog een mooie video bij!

Heb jij altijd meerstemmig willen zingen, wil je liever niet in je eentje op zangles of vind je het leuk om met een vriendinnengroep samen les te volgen? Dan is groepsles zang iets voor jou!

Deze cursus loopt van 16 mei t/m 27 juni. Er is een groep met de leeftijd 12-15 en een met de leeftijd 15-18.

12 t/m 15 jaar: donderdag 18:30 - 19:30 uur
15 t/m 18 jaar: donderdag 19:30 - 20:30 uur

► Klik hier voor meer informatie.

 

MUZIEKPRODUCTIE 9+ jaar

Wat leer je bij muziekproductie?
Bij de cursus muziekproductie leer je hoe je jouw muzikale idee vormgeeft van concept tot eindproduct!
Het maakt niet uit of je orkestrale filmmuziek, reggae of beats wilt maken: deze cursus is er voor alle genres.

Je krijgt meer te weten over muziekcompositie (zoals vorm en arrangeren), en leert studiovaardigheden (zoals mixen en geluidsontwerp). De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 

Lesinhoud
Jij bepaalt wat je wilt leren, zo breed of toegespitst als jij wenst.
Onderwerpen die voorbij komen zijn onder andere: Compositie, arrangeren, mixen, equalizers, compressors, creative effecten, synthesizers, beats, nabewerking en masteren.

9+ jaar: donderdag 18:30 - 21:00 uur

► Klik hier voor meer informatie.

Gepubliceerd op 23 april 2024

372