13 APRIL MUZIEKPRESENTATIES 2014 ATELIERVELP

ARNHEM - Zondag 13 april is het weer zover! Alle muziekleerlingen van AtelierVelp laten van zich horen in maar liefst 4 presentaties op het Beekdal Lyceum in Arnhem. Spannende solo's, daverende duo's en misschien wel tranentrekkende trio's, en niet te vergeten, de docentenband! 

Er zijn 4 presentaties om 10.00, 13.00, 15.30 en 18.30 uur.
Inmiddels hebben alle leerlingen de programma-indeling ontvangen en weet iedereen in welke presentatie hij/zij optreedt. Heb je niets ontvangen of kloppen volgens jou de gegevens niet, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons kantoor (026 - 383 04 22).

Dit jaar zal de ruimte waar wordt opgetreden er anders uitzien dan voorgaande jaren. In de Theaterzaal van het Beekdal zullen we geen gebruik maken van de tribune maar staan er tafels en stoelen (met verlichting) en oogt de ruimte daardoor minder steriel. Met een enthousiast publiek erbij hopen we dan een gezellige sfeer te creëren die past bij de optredens! Koffie, thee limonade en wat lekkers kan ook nu weer gekocht worden aan de bar, maar je kunt je drankje nu dus ook meenemen naar je tafel.

KAARTVERKOOP
Kaartverkoop is aan de deur, telkens vanaf een half uur voor aanvang van de presentatie. De kaarten zijn € 5,00 per stuk en dienen contant betaald te worden. Er is helaas geen mogelijkheid om te pinnen.

GENERALE 12 APRIL VOOR GROEPEN VAN 3 OF MEER
Op zaterdag 12 april is er een generale repetitie voor alle leerlingen die in groepjes van 3 of meer leerlingen optreden. Deze repetitie vindt ook plaats op het Beekdal Lyceum. De repetities starten om 14.30 uur. Degenen die ingedeeld zijn voor deze generale hebben bericht ontvangen over de exacte tijden.

We wensen alle leerlingen en docenten heel veel succes met de repetities en hopen dat zij en het publiek gaan genieten van spetterende optredens op 13 april! 

Foto: Gerrit Bakker, Muziekpresentatie april 2013

Klik hier om na te genieten van de foto's van 2014, van de presentaties om 10.00, 13.00 en 15.30 uur, gemaakt door Gerrit Bakker! 

Gepubliceerd 13 april 2014

372