Benefiet dansvoorstelling Hiphop meets Kampung

Datum: 22 mei 2016
Tijdstip: n.t.b.

Docent Milly Trouerbach zag tijdens haar reizen naar haar geboorteland Indonesië veel armoede. Kleine kinderen, die gebruikt worden om wat geld bij elkaar te sprokkelen voor hun ouders door te bedelen. In een aantal gevallen worden kinderen zelfs door hun ouders aan derden verhuurd die op die manier hun geld binnen halen. Deze kinderen leven onder erbarmelijke omstandigheden, komen uit zeer arme, gebroken families of uit families waar problemen als drugs-, alcohol- en gokverslaving, werkloosheid, seksueel misbruik etc. een rol spelen. Reden genoeg voor Milly om actie te gaan ondernemen.

Samen met een aantal studenten van de Urban dance opleiding zal zij in de zomer van 2016 afreizen naar Semarang, Indonesië. In de kampung (de sloppenwijken van Semarang) zullen zij door middel van dans de kinderen tools geven en ondersteunen in hun creativiteit, zodat ze in staat zijn om zelfstandig een optreden te verzorgen. Hiermee kunnen ze ervoor zorgen dat hun eigenwaarde groeit en ze op een positieve manier hun eigen geld kunnen verdienen.

Docent José Neuts wil graag een steentje bijdragen en zal daarom om op 21 en 22 mei vanuit haar dance company Centre Stage twee benefiet dansvoorstellingen verzorgen. De opbrengsten van deze voorstellingen zullen worden gebruikt om te dansen, muziekinstrumenten te maken en Engelse les te geven aan de kinderen. Kom dus kijken en draag bij aan dit goede doel en prachtige project!
Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar via 
 via www.centrestage.nl of aan de deur.