Zang vanaf 7 jaar

In de zanglessen wordt er door onze ervaren docenten ruime aandacht besteed aan het technisch goed gebruiken van je stem. Ook de interpretatie van de tekst en zangvoordracht neemt een belangrijke plaats in. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan improvisatie; je ontdekt onder andere hoe leuk en verrassend het is om één melodie op verschillende manieren te zingen.

Invulling zangles

De docent past de zanglessen aan jouw niveau, behoeften en stijlvoorkeuren aan. In overleg met de docent kun je dus je eigen repertoire samenstellen: klassieke muziek, pop, jazz, rock, musical of een combinatie daarvan. 

Wil je liever niet alleen op zangles en met iemand samen zingen? Dat kan! Je kunt ook in een duo zangles volgen, bijvoorbeeld samen met een vriend, vriendin, zoon, dochter, vader of moeder! 

Ook krijg je de gelegenheid om jouw talent ten gehore te brengen in een muzikale presentatie. Hiervoor kun je zelf een liedje kiezen, een duet zingen samen met je docent of deelnemen aan een band samen met cursisten die een instrument bespelen.

Locatie

De lessen worden gegeven op de locaties Studio26 Velp en Studio26 Arnhem-Zuid

Tarieven introductieles

Wil jij uitproberen of zangles iets voor jou is? Volg dan tegen een gereduceerd tarief een introductieles zang!

► Tot 21 jaar kost een introductieles van 30 min. €17,50
► Vanaf 21 jaar kost een introductieles van 30 min. €22,50
► In duo een introductieles volgen? van 30 min. €20,50

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht