Summerschool

Geniet deze zomervakantie dicht bij huis tijdens de Summerschool en de Summerschool mini! Geen échte school natuurlijk, maar creatieve workshops en leuke activiteiten op het gebied van dans, muziek en circus! Kom alleen of met vrienden, samen maken we er sowieso de beste zomer ooit van! We sluiten deze culturele vakantieweek af met een toffe eindpresentatie.

Klik hier voor meer informatie over de Summerschool Mini >
Of bekijk hieronder de meestgestelde vragen over de Summerschool:

Meer weten?

  • Ben je tussen de 7 en 12 jaar? dan kun je tijdens de zomer van 2020 met vrienden of vriendinnen komen genieten van de leukste creatieve vakantieweek ooit! Vier dagen lang dans, creativiteit, beweging en vooral heel veel plezier met vriendjes, juf Rose, juf Femke en heel veel andere toffe Studio26 docenten en begeleiders tijdens de Studio26 Summerschool!
  • Voor de kleintjes van 2 tot en met 6 jaar bieden we de Studio26 Summerschool Mini aan. Een halve dag vol creatieve workshops speciaal voor Peuters & Kleuters! Klik hier voor meer informatie over de Summerschool Mini! >

Je kunt kiezen uit een tweetal weken in juli 2020:

Voor jongens en meiden van 7 tot en met 12 jaar. Lid zijn van Studio26 is niet nodig, dus vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom!

Het programma zal er in grote lijnen alsvolgt uitzien::

  • Dinsdag - 9.00 - 17.30 uur
  • Woensdag - 9.00 - 17.30 uur
  • Donderdag - 9.00 - 21.00 uur
  • Vrijdag - We sluiten vrijdag de week af van 13.00 tot 15.30 uur met een presentatie waar iedereen die deelgenomen heeft aan mee mag doen.

Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen deelnemers het volledige programma en alle informatie over de Summerschool.

Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van de creatieve workshops voor de Studio26 Summerschool. In grote lijnen zal de dagindeling er als volgt uit komen te zien:


Summerschool Mini
De dagindeling van de summerschool mini zal er als volgt uit zien:Uiterlijk twee weken van tevoren ontvangen deelnemers het programma, de dagindeling en alle overige informatie over de Summerschool (mini).

Zowel de Summerschool als de Summerschool Mini vinden plaats bij Studio26 op de Larensteinselaan 26D in Velp. Onze hoofdlocatie staat op het prachtige landgoed Larenstein waar we alle ruimte hebben. Het programma is zowel binnen als buiten.

Nee. In verband met de richtlijnen van het RIVM zal het dit jaar helaas niet mogelijk zijn om te blijven slapen tijdens de Studio26 Summerschool. We zorgen voor een dagvullend programma inclusief lunch zodat de kinderen zich geen moment zullen vervelen. Op donderdagavond is er een echte bonte avond mét kampvuur, liedjes en marshmallows. We sluiten de week af met een presentatie op vrijdagmiddag. 

Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen en/of allergieën. Je kunt deze bij de aanmelding van je kind doorgeven.

584