Musicalfeestje

Bij een musicalfeestje wordt gedanst én toneel gespeeld. De kinderen leren een choreografie van een echte dansmusical, zoals het populaire High School Musical dat ze kennen van tv, waarin de stoere jongens de strijd aan gaan met de meiden. Natuurlijk hoort daar aan het eind ook een optreden bij voor alle ouders. Met bijpassende schmink en kostuums voelen ze zich een echte musicalster!

Duur:
90 minuten
 

Kosten:

(t/m 8  kinderen)


€ 95,-

€ 9,- per extra kind
 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Ouders zijn niet verplicht om bij het feest aanwezig te zijn, maar zijn van harte welkom om bij het feest te blijven kijken. Indien een drinkpauze is gewenst, dienen ouders zelf voor wat drinken en wat lekkers te zorgen.
  • De duur van het feest is inclusief een korte pauze en een eventuele voorstelling aan het eind van het feest.
  • Betaling dient uiterlijk 48 uur vóór aanvang van het kinderfeestje onder vermelding van het factuurnummer voldaan te zijn.
  • Deelname van de kinderen aan het feest is voor eigen risico.

AANVRAAGFORMULIER
Lijkt het je leuk om je verjaardag bij ons te vieren? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens. Alle kinderfeestjes worden gegeven op onze hoofdlocatie Studio26 Velp, Larensteinselaan 26-d in Velp. 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bevestigen of er op de opgegeven voorkeursdata een docent en ruimte beschikbaar is. Lukt dit niet dan wordt er in overleg naar een alternatieve datum gekeken.


 

 
GEGEVENS AANVRAGER
 
GEGEVENS JARIGE
 
DATUM FEESTJE
 
TYPE FEEST
 
Het tarief voor het feestje is gebaseerd op deelname van tot en met 8 kinderen. Per extra kind komt er € 8,- bovenop het standaardtarief.

* verplicht