Circusfeestje

Is jouw kind dol op circus? Dan is een circusfeestje echt een aanrader! De kinderen maken in één middag kennis met verschillende circustechnieken, zoals trapeze, acrobatiek of jongleren.

Duur:
90 minuten
 
Kosten:
(t/m 8 kinderen)

€ 110,- (90 min)

€ 9,- per extra kind
 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Ouders zijn niet verplicht om bij het feest aanwezig te zijn, maar zijn van harte welkom om bij het feest te blijven kijken. Indien een drinkpauze is gewenst, dienen ouders zelf voor wat drinken en wat lekkers te zorgen.
  • De duur van het feest is inclusief een korte pauze en een eventuele presentatie aan het eind van het feest.
  • Betaling dient uiterlijk 48 uur vóór aanvang van het kinderfeestje, onder vermelding van het factuurnummer, voldaan te zijn.
  • Deelname van de kinderen aan het feest is voor eigen risico.

AANVRAAGFORMULIER
Lijkt het je leuk om je verjaardag bij ons te vieren? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens. Alle kinderfeestjes worden gegeven op onze hoofdlocatie Studio26 Velp, Larensteinselaan 26-d in Velp. 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bevestigen of er op de opgegeven voorkeursdata een docent en ruimte beschikbaar is. Lukt dit niet dan wordt er in overleg naar een alternatieve datum gekeken.


 

 
GEGEVENS AANVRAGER
 
GEGEVENS JARIGE
 
DATUM FEESTJE
 
TYPE FEEST
 
Geef hieronder aan om welke discipline wenselijk is voor het kinderfeestje.
 
Het tarief voor het feestje is gebaseerd op deelname van tot en met 8 kinderen. Per extra kind komt er € 9,- bovenop het standaardtarief.

* verplicht