Verse Studio26 shirts te bestellen. Plaats nu je pre-order!

VELP - Onze docenten zijn altijd herkenbaar aan hun Studio26 t-shirt. Vanwege ons 26-jarig bestaan maken we het dit jaar mogelijk dat ook jij het unieke Studio26 t-shirt kunt dragen! De eerste shirts zijn inmiddels besteld, op veler verzoek is de tweede pre-order nu geopend. Bestel nu en je hebt nog voor de zomervakantie je shirt in huis!

Kies je voor een zwarte, witte, lichtroze, lichtblauwe of toch een mintgroene? Welke kleur je ook kiest, check vooraf goed of je de juiste maat en kleur bestelt. Deze vind je terug in de omschrijving van het product.

Opdruk

Het shirt is voor en achter bedrukt met een witte opdruk: - op de linkerborst het vierkante Studio26 logo - op de rug de tekst 'Studio26 - sinds 1994 -'

Kleuren

De t-shirts zijn verkrijgbaar in de huisstijlkleuren van Studio26: zwart, wit, lichtroze, lichtblauw en mintgroen. 

Maten

De t-shirts zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 

  • kinderen (jongens en meisjes): XS (104/110), S (116/128), M (140/152), L (164), XL (176)
  • volwassenen (dames en heren): S, M, L, XL, XXL

Let op: De dames- en kindershirts vallen klein, bestel dus een maatje groter!

Materiaal en pasvorm

De t-shirts hebben een ronde hals, een naadloze dubbelgestikte kraag, een versterkte nekband en schoudernaad en een verwijderbaar label. Het model voor volwassen dames is licht getailleerd. Ze zijn gemaakt van 100% katoen, ideaal dus om ook in te dansen of bewegen! 

Hoe krijg ik mijn t-shirt?

De shirts zijn tot 1 juli te bestellen. Na aankoop ontvang je een bevestiging met een factuur per e-mail. Zodra de shirts binnen zijn (we verwachten in de week van 13 juli), kun je op vertoon van de factuur je t-shirt ophalen bij Studio26 in Velp.

372