Vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in een creatieve en veelzijdige organisatie? Werk je graag samen met andere vrijwilligers? En heb je affiniteit met kunst & cultuur? Dan is werken als vrijwilliger bij Studio26 wellicht wat voor jou. In principe is iedereen als vrijwilliger van harte welkom! 

Front office
In ons eigen gebouw op locatie Studio26 Velp beschikken wij over een front office waar we mensen telefonisch te woord staan, studenten overdag terecht kunnen met vragen, ouders en kinderen 's middags en 's avonds terecht kunnen met vragen over de lessen en danskleding kunnen kopen, proeflessen betaald kunnen worden etc. Vind jij het leuk om veel contact te hebben met mensen, mensen gastvrij te ontvangen en eventueel licht administratieve werkzaamheden uit te voeren? Ben jij een echte spin in het web? Geef je dan op voor onze vrijwilligerspool van receptionisten! 

Kostuums
Wij maken het hele jaar door kostuums voor diverse dansvoorstellingen, musicals en projecten voor onze amateurleerlingen en mbo-studenten. Kun jij goed kostuums ontwerpen en/of naaien? Of kun je dat niet, maar wil je wel graag helpen met het knippen van de stof, vervoeren van de kostuums, uitzoeken van geschikte kostuums uit onze kostuumscollectie bij een aanvraag voor verhuur, wassen en opruimen etc.? Laat het ons weten, we kunnen je hulp goed gebruiken. 

Decor en rekwisieten 
Af en toe hebben we decorstukken en/of rekwisieten nodig voor een voorstelling of project. Kun jij goed decors ontwerpen of ben je handig met diverse materialen? Heb je een paar uurtjes over om te helpen met het bouwen van decor? Laat het ons weten, we kunnen je hulp goed gebruiken. 

Achter de schermen bij voorstellingen 
Tijdens voorstellingen hebben we altijd mensen nodig die kunnen helpen bij het aanbrengen van de basisgrime en make-up en het verzorgen van de kapsels, zoals staartjes, vlechten, knotjes etc. Ook hebben we altijd mensen nodig die een groep kinderen kunnen begeleiden, tijdens het wachten en begeleiden van en naar het podium. Daarnaast hebben wij mensen nodig die willen helpen bij de kaartverkoop, ontvangst, garderobe of het schenken van koffie en thee. Lijkt het je leuk om eens mee te maken hoe het er achter de schermen aan toe gaat en toch iets mee te krijgen van wat allemaal op het podium gebeurt? Laat het ons weten! 

Klussen & hand- en spandiensten
Voor ons nieuwe gebouw op onze locatie Studio26 Velp zijn wij op zoek naar een handig iemand die hand- en spandiensten kan verrichten. Je kunt denken aan opruimen, kleine reparaties, technische ondersteuning, het vervoeren van spullen naar één van onze andere locaties in Velp en Arnhem of het openen en afsluiten van het gebouw. Heb je een paar uurtjes over en steek je graag de handen uit de mouwen? Of ben je gepensioneerd en ben je op zoek naar leuke bezigheden in een gezellig team? Dan kun jij ons wellicht uit de brand helpen! 

Aanmelden voor vrijwilligerswerk

Ben je enthousiast geworden over onze organisatie? En heb je een paar uurtjes over om ons te helpen met één van bovenstaande werkzaamheden? Meld je dan direct aan! Wij waarderen je hulp enorm.