Stageplaatsen

Gezien ons brede kunst- en cultuuraanbod en de diverse takken waarin wij werkzaam zijn, zijn er veel mogelijkheden voor een student om in een inspirerende en bruisende leeromgeving stage te lopen bij één van de afdelingen van onze organisatie. Studenten van zowel het mbo, hbo als wo zijn bij ons van harte welkom. 

Docent dans, muziek, theater en circus
Wij hebben regelmatig stagiaires van de opleiding Docent Dans van de ArtEZ dansacademie. Studenten van andere ArtEZ docentenopleidingen of studenten van andere instellingen voor hbo kunstonderwijs zijn uiteraard ook van harte welkom. Zoek je een stageplaats om voor een langere periode één of meerdere lessen te geven? Informeer dan naar de mogelijkheden. Je wordt gedurende je hele stage goed begeleid door één van onze docenten. Veel van onze stagiaires hebben hun stage succesvol afgerond en zijn na hun afstuderen bij ons als docent gaan werken! 

PR, marketing en communicatie
Volg jij een marketing- en/of communicatiegerelateerde studie? Dan is er bij ons genoeg te doen en te leren! Je kunt denken aan het schrijven van een marketingplan, het in de markt zetten van Studio26 als school voor podiumkunsten, evenementenbureau en evenementenlocatie, het onderhouden van de website en social media, het schrijven van de maandelijkse nieuwsbrief, het ontwerpen en/of inzetten van promotiemateriaal etc. Heb je zelf een leuk idee of interessante opdracht vanuit je studie? Informeer dan naar de mogelijkheden. 

Evenementenorganisatie
Volg jij een opleiding gerelateerd aan evenementenorganisatie? Dan kun je bij ons je hart ophalen. Wij organiseren doorlopend voorstellingen, scholenprojecten en workshops in ons eigen pand en op diverse locaties in de regio. Daarnaast wordt de locatie Studio26 Velp regelmatig verhuurd als evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Je zult veel leren omtrent evenementenorganisatie, zoals conceptontwikkeling van je evenement, budgetten bewaken, draaiboeken opstellen, faciliteiten organiseren, personeel coördineren en flexibel werken.

Administratie en personeelszaken
Volg jij een secretaresseopleiding of een studie op het gebied van administratie, HR en/of personeelszaken? Dan is er bij ons genoeg te doen en te leren! Je kunt denken aan het leren werken met een ledenadministratieysteem, een boekhoudsysteem, management ondersteunende werkzaamheden zoals telefoneren, receptiewerk, facturen controleren, vacatures schrijven, agendabeheer, klantencontact etc. Heb je zelf een leuk idee of interessante opdracht vanuit je studie? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Conciërge en beveiliging
Volg jij een opleiding tot facilitair medewerker/conciërge of beveiliger? Dan ben je bij onze hoofdlocatie Studio26 Velp van harte welkom! De hoofdlocatie is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Op facilitair gebied zul je zeker niet stil zitten en is er altijd wel wat te doen. Steek jij graag de handen uit de mouwen in een bruisend gebouw waar dagelijks honderden mensen in- en uitlopen? Dan zul je je bij ons zeker niet vervelen.

Grime, kostuums en sound & vision
Ben jij artistiek ingesteld en volg je een opleiding tot allround grimeur/hair- and make-up artist? Of ben je technisch erg sterk en volg je een opleiding gerelateerd aan theatertechniek? Dan kun je je hart ophalen tijdens een stage bij ons. Op de locatie Studio26 Velp beschikken wij over een eigen theaterzaal voor 200 bezoekers, die gedurende het hele jaar geprogrammeerd is. Je bent dus breed inzetbaar en leert daardoor veel achter de schermen bij voorstellingen, evenementen, scholenprojecten en workshops voor amateurs, mbo-studenten of de zakelijke markt.

Profiel
Wij zoeken studenten die in de eerste plaats affiniteit hebben met kunst & cultuur en de doelgroepen waarmee wij werken: kinderen, jongeren, volwassenen, maar ook educatieve instellingen en de zakelijke markt. Je voelt je bij ons thuis als je je goed staande kunt houden in een hectische en dynamische omgeving, waarin veel gebeurt, je veel mensen ziet en regelmatig ad hoc bezig bent. Wij verwachten dat studenten nieuwsgierig, actief en zelfredzaam zijn en graag initiatief nemen. Het is prettig als je daarnaast ook sociaal, enthousiast, daadkrachtig en zelfstandig bent. Herken je jezelf in dit profiel? Dan kan het niet anders dan dat je een heel leuke tijd bij ons zult hebben! 

Neem gerust contact op over de mogelijkheden of voor meer informatie.