Strategie

Studio26..

..is er voor iedereen

Met onze tarieven, reductieregelingen, acties en samenwerkingen met de GelrePas en het Jeugdcultuurfonds houden wij ons culturele aanbod laagdrempelig. Wij verwelkomen zowel jong als oud, mensen van elke cultuur of bevolkingsgroep, amateur of professioneel. Cultuur is voor iedereen!

..is op alle plekken
Met twee locaties in Velp, drie in Arnhem en één in Dieren zijn wij overal in onze regio. Wij zijn overal zichtbaar: online op social media en offline op prachtige locaties.

..doet het zoals jij het wil
Wij passen ons aanbod graag aan op de vraag die er is. Ons lesaanbod is uitgebreid en wordt regelmatig vernieuwd. Ook geven we les op diverse mbo-dansopleidingen, zodat je je kunt ontwikkelen als danser in de richting die jij wilt. Bij evenementen en bedrijfsdagen luisteren we graag naar je wensen en leveren maatwerk. 

..doet het graag samen
Wij zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingsverbanden en versterken elkaar graag. We inspireren elkaar om een mooi resultaat neer te kunnen zetten en onderhouden ons netwerk.

..biedt kwaliteit
Al onze docenten zijn bevoegd om les te geven en zijn voornamelijk hbo-opgeleid. Wij bieden professionele locaties, hebben een professioneel team, zetten regelmatig grote voorstellingen op de planken en zijn klantvriendelijk.