Werbata Rose-Mary 20210906_111408.jpg

Rose-Mary Werbata

kids dance / streetdance / hiphop

Rose-Mary Werbata is in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans show op het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Ze heeft hier verschillende dansstijlen geleerd, waaronder hiphop, jazzdance, tap en showdance en is daarmee een allround danseres.

Rose-Mary heeft haar werkervaring in binnen- en buitenland opgedaan. Zo was zij dansmodel in een haarshow van Schwarzkopf in Berlijn, danste ze bij een optreden op Move it in Londen en danste ze als achtergronddanser bij een optreden van musicalartiest Stanley Burleson. Bij Studio26 heeft Rose-Mary ook een bijdrage geleverd aan de grote musicalproducties Robin Hood en de Koning & Ik. Naast het optreden van haar eigen streetdancegroepen, danste Rose-Mary zelf mee in Robin Hood en was zij bij beide musicals medeverantwoordelijk voor de techniek.

Naast zelf optreden geeft Rose ook les. Dit varieert van workshops op scholen tot lesgeven aan gospelkoren. Zij wil haar enthousiasme en liefde voor het dansvak graag overdragen aan al haar leerlingen. Rose-Mary geeft binnen Studio26 de lessen kleuterdans, kinderdans, klassiek en streetdance.