Wijk van Mirjam 750_1652 web

Mirjam van Wijk

piano / zang

Mirjam van Wijk studeerde in 2015 af van haar opleiding Muziektheater op het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Binnen haar opleiding heeft ze zich vooral richting muziek gespecialiseerd: zang, piano en compositie. Op die gebieden heeft ze zich als docente en performer ontwikkeld. Ze is breed geschoold en thuis in genres als pop, jazz, musical, kleinkunst en spirituals. Meerstemmig arrangeren en zingen is een grote passie en ze houdt van de variatie in dit vak.

Sinds 2013 geeft ze piano- en zanglessen, en heeft tijdens haar opleiding verschillende educatiestages gedaan, waaronder een stage bij  Theater Klare Taal (theatergroep voor acteurs met een beperking). Daarnaast speelde ze in verschillende (jeugd)voorstellingen, bijvoorbeeld bij Sonnevanck en in de productie De Witt Of Oranje van Tafel van Vijf Muziektheater.

Mirjam houdt van theater dat raakt, uitdaagt, bevraagt of bemoedigt en zoekt de samenwerking tussen professionals en andere mensen (amateurs, mensen met een beperking of psychiatrische achtergrond, jongeren etc.) graag op. Ook heeft zij haar eigen lespraktijk waar ze zang- en pianolessen geeft. Voor meer informatie kun je terecht op haar eigen website.

Mirjam geeft bij Studio26 pianoles en zangles (privĂ© en/of duo).