Uitbreiding van locaties, activiteiten en disciplines

AtelierVelp kon, mede door inspanningen van de gemeente Rheden en Rozendaal, een nieuw, maar weliswaar tijdelijk onderkomen vinden: de kantine van de voormalige Rozendaalse Voetbalvereniging aan De Del in Rozendaal. Lees hier meer >

Het gebouw van De Del was van binnen in slechte staat, maar AtelierVelp slaagde erin om in korte tijd geheel in eigen stijl de locatie te verbouwen tot een karakteristiek gebouw. Verder kregen ze toestemming de voormalige beheerderswoning naast sportcomplex De Dumpel op te knappen en te gebruiken als kantoor en lesruimte voor muzieklessen. De twee danszalen in De Dumpel bleven gewoon in gebruik. Helaas, in juli 2010 werd ook De Del gesloten: het gebouw werd gesloopt en de grond moest bouwrijp gemaakt worden voor nieuwbouwprojecten.

In 2007 is AtelierVelp in nauwe samenwerking met het Beekdal Lyceum een cursusprogramma gestart op deze middelbare school. Op deze locatie in Arnhem-Noord had men de beschikking over een professionele dansstudio, theaterzaal en meerdere dramalokalen. De lessen waren na schooltijd en voor iedereeen toegankelijk. In 2008 sloot AtelierVelp ook een overeenkomst met Scholengemeenschap Het Rhedens. Ook op deze locatie in Dieren werden vanaf die tijd diverse danslessen verzorgd. Op het Rhedens wordt er les gegeven in een nieuwe dansstudio. De verbinding met het voortgezet onderwijs groeide, want in september 2012 startte AtelierVelp ook met muzieklessen op het Olympus College in Arnhem-Zuid. Tevens maakte AtelierVelp in 2012 een start met het aanbieden van lessen circustheater op een locatie in ArnhemKortom, een grote uitbreiding van leslocaties, activiteiten en disciplines. 

< Terug naar geschiedenis

435