Kerstborrel


De herfst doet met rasse schreden haar intrede en voor we het weten is de eerste nachtvorst, en daarmee de winter, een feit. Is jouw organisatie al bezig met de voorbereidingen van de kerstborrel? Door het unieke, gezellige karakter van het gebouw en de inspirerende atmosfeer is Studio26 een perfecte locatie voor een kerstborrel!

Kerstborrel organiseren

Op basis van het aantal gasten, het budget en bijvoorbeeld concrete dieetwensen denken we graag mee over de optimale invulling van de kerstborrel van jouw organisatie. Wil je je gasten verrassen met een spectaculaire ontvangst in kerstsferen? Dat kan! Onze vocalisten zijn het perfecte ontvangstcomité. Mag het iets laagdrempeliger? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Laat je inspireren

Zoals aangegeven denken we op basis van de unieke situatie van jouw organisatie graag mee over de mogelijkheden. Laat je inspireren door deze twee voorbeeld-arrangementen:

Voorbeeld arrangement Luxe

  • Ontvangst met glühwein of een feestelijk glas bubbels
  • Kickoff van het event middels motivational speech in de foyer
  • Start kerstborrel inclusief borrelhapjes in kerstsfeer
  • Achtergrondmuziek in Kerstsferen

Voorbeeld arrangement Deluxe

  • Ontvangst met glühwein of een feestelijk glas bubbels onder vocale begeleiding van Studio26 zangers
  • Kickoff van het event door dansers van Studio26 en/of een motivational speech in theaterzaal door bijvoorbeeld de CEO/CFO of een gastspreker (optioneel)
  • Start kerstborrel inclusief amuses
  • Aanvang walking diner (optioneel)

Benieuwd naar wat wij een Superdeluxe arrangement noemen? Of ben je benieuwd naar de kosten? Neem contact op voor een prijsindicatie en de mogelijkheden.

Ervaren team

Ons ervaren en betrokken team zorgt voor een soepel lopend evenement met praktische en professionele technische ondersteuning. Een event waar je gasten en jij met veel plezier op zullen terugkijken!

Tip:

Zeker weten dat er nog plek is op de datum van jullie voorkeur? Leg dan nu de datum voor de kerstborrel 2018 vast!