THE CHRISTMAS EXPERIENCE 

Heel veel kerst in één avond


DUIVEN – De kou trekt het land binnen, de dagen worden korter en de T-shirts maken plaats voor dikke truien. Dat kan maar één ding betekenen: december is in aantocht dus tijd voor heel veel kerst in één avond tijdens The Christmas Experience van 14 t/m 17 december 2021. Deze voorstelling vol dans, zang en entertainment is een avond uit voor familie, vrienden en collega's.

Ieder jaar rond deze tijd vond normaliter de Dinnershow Christmas Special plaats - dineren onder het genot van een geweldige show -, echter vroegen de aangescherpte maatregelen om een nieuw concept. Één ding was zeker: het moest kerst zijn, heel veel kerst! Met die gedachte ontstond The Christmas Experience - dé kerstvoorstelling van Gelderland!

Tijdens The Christmas Experience wordt De Ogtent in Duiven omgetoverd tot de wereld van kerst. Door het dynamische podium en de unieke zitplaatsen kijkt de bezoeker zijn ogen uit. De show wordt verzorgd door studenten van Rijn IJssel van de dansopleidingen Urban en Show Allround en de Nederlandse Musical Academie. De artistieke leiding en productie ligt in handen van Studio26. 

Data: 14 t/m 17 december 2021
Locatie: De Ogtent in Duiven
Aanvang: 19:30 uur
Prijs: €10,-

► Tickets verkrijgbaar via de webshop!