Groene Prins & Fee

Vier je verjaardag met de groene prins & fee! Een betoverend dansfeestje van deze tijd!

Het poolijs smelt, de energie raakt op, ons drinkwater vervuilt en plastic verdwijnt in de zee.. Dat doet de groene fee en de groene prins veel verdriet. Ze zouden willen dat iedereen meer stil zou staan bij een duurzamere wereld. Misschien heeft je zoon of dochter ook zelf wel ideeën om de wereld een stukje leuker, eerlijker en schoner te maken. Laat hem of haar zijn wens uitspreken en dans mee met de groene prins & groene fee!

Dit feestje sluit aan bij het thema duurzaamheid, wat dit jaar op veel basisscholen centraal staat. Samen met de groene fee of de groene prins leren de kinderen spelenderwijs kennismaken met het begrip duurzaamheid of studeren ze een choreografie in binnen dit thema. Het feestje is geschikt voor kinderen in de leeftijd van de basisschool.

Duur:
60 of 90 minuten
 
Kosten:
(t/m 8 kinderen)

€ 75,- (60 min)
€ 95,- (90 min)

€ 9,- per extra kind


ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Ouders zijn niet verplicht om bij het feest aanwezig te zijn, maar zijn van harte welkom om bij het feest te blijven kijken. Indien een drinkpauze is gewenst, dienen ouders zelf voor wat drinken en wat lekkers te zorgen.
  • De duur van het feest is inclusief een korte pauze en een eventuele voorstelling aan het eind van het feest.
  • Betaling dient uiterlijk 48 uur vóór aanvang van het kinderfeestje onder vermelding van het factuurnummer voldaan te zijn.
  • Deelname van de kinderen aan het feest is voor eigen risico.

AANVRAAGFORMULIER
Lijkt het je leuk om je verjaardag bij ons te vieren? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens. Alle kinderfeestjes worden gegeven op onze hoofdlocatie Studio26 Velp, Larensteinselaan 26-d in Velp. 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bevestigen of er op de opgegeven voorkeursdata een docent en ruimte beschikbaar is. Lukt dit niet dan wordt er in overleg naar een alternatieve datum gekeken.


 

 
GEGEVENS AANVRAGER
 
GEGEVENS JARIGE
 
DATUM FEESTJE
 
TYPE FEEST
 
Het tarief voor het feestje is gebaseerd op deelname van tot en met 8 kinderen. Per extra kind komt er € 8,- bovenop het standaardtarief.

* verplicht