Dansfeestje

Bij jonge kinderen is een themafeestje zoals prinsessen of sprookjes erg in trek. Door middel van leuke dansspelletjes wanen de kinderen zich in één middag in een compleet verhaal. Bij oudere kinderen is de dansstijl vaak erg belangrijk. De kinderen leren een streetdance- of hiphopchoreografie op hun favoriete hit. Ook in een andere stijl kunnen wij natuurlijk kijken wat we voor je kunnen betekenen (denk aan modern, klassiek ballet, jazz enzovoort). Vele ouders gingen je al voor als enthousiast publiek en filmregisseur en menig school heeft al eens een optreden voorbij zien komen. Een blijvende herinnering!

Duur:
60 of 90 minuten
 
Kosten:
(t/m 8 kinderen)

€ 75,- (60 min)
€ 95,- (90 min)

€ 9,- per extra kind


ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Ouders zijn niet verplicht om bij het feest aanwezig te zijn, maar zijn van harte welkom om bij het feest te blijven kijken. Indien een drinkpauze is gewenst, dienen ouders zelf voor wat drinken en wat lekkers te zorgen.
  • De duur van het feest is inclusief een korte pauze en een eventuele voorstelling aan het eind van het feest.
  • Betaling dient uiterlijk 48 uur vóór aanvang van het kinderfeestje onder vermelding van het factuurnummer voldaan te zijn.
  • Deelname van de kinderen aan het feest is voor eigen risico.

AANVRAAGFORMULIER
Lijkt het je leuk om je verjaardag bij ons te vieren? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens. Alle kinderfeestjes worden gegeven op onze hoofdlocatie Studio26 Velp, Larensteinselaan 26-d in Velp. 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bevestigen of er op de opgegeven voorkeursdata een docent en ruimte beschikbaar is. Lukt dit niet dan wordt er in overleg naar een alternatieve datum gekeken.


 

 
GEGEVENS AANVRAGER
 
GEGEVENS JARIGE
 
DATUM FEESTJE
 
TYPE FEEST
 
Geef hieronder aan om welke discipline wenselijk is voor het kinderfeestje.
 
Het tarief voor het feestje is gebaseerd op deelname van tot en met 8 kinderen. Per extra kind komt er € 9,- bovenop het standaardtarief.

* verplicht