Urban Theater

Met een flinke portie kennis en ervaring op het gebied van theaterprogrammeringen mogen we dit jaar in samenwerking met Cultuur Oost een Urban Theaterprogramma op Framed Festival verzorgen. Onder andere Urban Performances Roots en Soul Drumms van Choreograaf Ruben Chi zullen te zien zijn. Lees meer >

Programma Zaterdag
Op zaterdag kun je genieten van urban dansbattle SoulCypher in diverse stijlen: hiphop, popping locking, funk, alles komt voorbij. Kom zelf meedoen of moedig de deelnemers vanaf de tribune aan en geniet van alle toffe moves die de dansers laten zien. ’s Avonds sluiten we de avond af met een professionele voorstelling van urban dance artiesten en een feest met dj’s.

Programma Zondag 
Op zondag is er een podium voor jong talent en kun je genieten van diverse optredens. Kom kijken naar de breakdancende winnaar van Holland's Got Talent 2019 en andere spectaculaire urban acrobatics acts. Kom luisteren naar spoken word en toffe dj’s of geniet van urban fashion en street art. Urban danceperformances Roots en Soul Drumms zijn te zien. Wil je liever zelf aan de slag en bijvoorbeeld meedoen aan een workshop? Ook dat kan!

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie en de volledige theaterprogrammering tijdens Framed Festival 2019!

Tickets kopen:

421