Dinnershow Goud

Beleef tijdens de Dinnershow een unieke avond en geniet van een spetterende show tijdens het jaarlijks terugkerende evenement Dinnershow Goud!

Dit jaar gaan we het nét eventjes anders doen dan voorgaande jaren. Tijdens deze editie wordt de gast vanuit zijn of haar woonkamer live meegenomen naar de tv-studio van Dinnershow Goud. Via een livestream show kan er genoten worden van een spectaculaire avond verzorgd door studenten van de opleidingen Danser Show Allround, Danser Urban en de Nederlandse Musical Academie. 

Vanuit een gezamenlijke passie voor talentontwikkeling, is de unieke samenwerking met Rijn IJssel Vakschool Wageningen en Creatieve Industrie ontstaan. Dinnershow Goud wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kunst in Beweging die hiermee de broodnodige stageplaatsen voor het mbo faciliteert. Studenten van diverse opleidingen worden onder begeleiding van onze professionals klaargestoomd voor het echte werk: een Dinnershow op locatie. Inmiddels hebben meer dan 10.000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud!
 

► Hier lees je alle informatie over de Dinnershow Goud.

Dinnershow Goud Studio26

Borrelbox

Waar normaliter Vakschool Wageningen jaarlijks een uniek vijfganger diner ontwikkelde, wordt deze editie een borrelbox voor thuis samengesteld. In de borrelbox zitten verschillende hapjes en drankjes waar met twee personen van genoten kan worden. Bestellen? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Dinnershow Arnhem

Tickets

De ticketprijs is €10,-  en ieder ticket staat voor één unieke code voor de livestream. De borrelbox voor twee personen bedraagt €25,-. Er zijn een beperkt aantal borrelboxen beschikbaar dus wees er snel bij. Koop je tickets en borrelbox via de webshop

Dinnershow Goud Studio26

Wisselend thema

Wist je dat iedere editie van Dinnershow Goud heeft haar eigen, unieke thema heeft? Dit thema vormt een rode draad voor de shows en geeft je vast een hint van wat je te wachten staat. Het thema voor Dinnershow Goud 2021 is ‘Golden Movies’.

Dinnershow Goud Studio26

Arrangementen

Dinnershow Goud is dé gelegenheid om met collega's of zakenrelaties een verzorgde avond uit te beleven. Op zoek naar een orgineel coronaproof uitje voor je collega's, vrienden of familie? Geef een ticket en borrelbox cadeau. Meer weten? Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

407