Dinnershow Goud

Beleef tijdens de Dinnershow een unieke avond en geniet van een spetterende show tijdens het jaarlijks terugkerende evenement Dinnershow Goud!

Vanuit een gezamenlijke passie voor talentontwikkeling, is de unieke samenwerking tussen Studio26 met Rijn IJssel Vakschool Wageningen en Creatieve Industrie ontstaan. Dinnershow Goud wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kunst in Beweging die hiermee de broodnodige stageplaatsen voor het mbo faciliteert. Studenten van diverse opleidingen worden onder begeleiding van onze professionals klaargestoomd voor het echte werk: een Dinnershow op locatie. Inmiddels hebben meer dan 10.000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud!

Op 4, 5 en 6 april 2023 is Dinnershow Goud terug en te bewonderen in Musis in Arnhem. Dit unieke evenement is een combinatie van dans, zang, entertainment en vijfgangenmenu.

www.dinnershowgoud.nl

Direct tickets kopen voor 4, 5 of 6 april? Klik hier!

► Hier lees je alle informatie over de Dinnershow Goud.

Dinnershow Golden Muse

Wisselend thema

Met iedere editie een eigen thema, staat deze editie in het teken van ‘Golden Muse’ ter ere van het 175 jaar jubileum van Musis Arnhem. Een prachtig pand dat 175 jaar inspiratie viert. Een pand dat nog voor jaren inspiratie zal bieden. Want uiteindelijk blijft kunst vruchtbaar en inspiratie stromen door het met anderen te delen. De bezoeker van deze editie maakt gedurende de show kennis met de negen muzen van inspiratie. 

rwul2021_rijnijssel-kerst-theatershow-175_51754671036_o-X3

Tickets

De show vindt plaats op dinsdag 4 april, woensdag 5 april en donderdag 6 april 2023. De show start om 18:00 uur en vanaf 17:30 uur is de inloop. De ticketprijs bedraagt €79,- inclusief vijfgangenmenu en Hollandse drankenassortiment. Er zijn ook plekken beschikbaar op het balkon voor €20,-. Hier wordt naar dezelfde show gekeken alleen zonder vijfgangenmenu en dranken.  

Dinnershow Goud Studio26

Diner

Dit unieke evenement is een combinatie van dans, zang, entertainment, vijfgangenmenu en Hollandse drankenassortiment. Alle gerechten worden samengesteld en bereid door studenten van Vakschool Wageningen. Het vijfgangenmenu wordt gedurende de show geserveerd. 

Dinnershow Goud Studio26

Arrangementen

Dinnershow Goud is dé gelegenheid om met collega's of zakenrelaties een verzorgde avond uit te beleven.  Meer weten? Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

407