Dinnershow Goud

De jaarlijks terugkerende dinnershow is een uniek concept van Studio26 en Rijn IJssel Vakschool Wageningen. In 2012 kwam het concept tot stand door een unieke samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. In een sfeervolle ambiance, waaronder Papendal en Musis Sacrum, ontmoeten zij elkaar in een fantastische show vol met horeca en entertainment. Tussen de gangen van een heerlijk diner door kunnen gasten genieten van blokken dans, muziek en zang. 

De artistieke leiding en productieleiding van de dinnershow wordt verzorgd door Studio26. De organisatie ligt in handen van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Vakschool Wageningen. Aan de show werken op het podium en achter de schermen gemiddeld 150 studenten mee van diverse mbo-opleidingen van Rijn IJssel. Zo wordt het entertainment op het podium verzorgd door studenten van de opleidingen Artiest Dans show, Artiest Dans urban en de Nederlandse Musical Academie. Achter de schermen werken ook veel andere opleidingen van Rijn IJssel Creatieve Industrie mee, zoals studenten van de opleidingen Make-up & hair artist, Eventmarketing, Sound & vision, Fashion & design support, Human technology en Vormgeving ruimtelijke presentatie. Voor het verzorgen van de horeca worden studenten ingezet van de opleidingen Horeca manager ondernemer, Kok, Gastheer/ gastvrouw en Facilitair medewerker van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. 

Een uniek evenement, niet alleen om wat je zult zien en proeven, maar ook als ontmoetingsplaats. Vertegenwoordigers uit gemeente, bedrijfsleven, culturele instellingen en onderwijsinstellingen kunnen in de ontspannen sfeer met elkaar kennismaken of de bestaande banden aanhalen. 

Wij zijn erg trots op dit concept en laten graag zien waartoe het middelbaar beroepsonderwijs in staat is. 

Wil je meer informatie over Dinnershow Goud? Neem een kijkje op www.dinnershowgoud.nl

Dinnershow GOUD, 2015
"Mede namens mijn moeder wil ik jullie bedanken voor een perfect georganiseerde dinnershow in een prachtige ambiance. Onvoorstelbaar dat de studenten in relatief korte tijd een 5-gangen diner wisten te serveren, artistiek gelardeerd met prachtige dans items en bij vlagen hoogstaande, grootse, vocale intermezzi. Nogmaals bedankt en ik verheug mij op de samenwerking tijdens de activiteiten rondom de Homeless World Cup!". - Frank Wentink, oud-directeur Wentink Events (dinnershow 21 on air)