Dine & dance

Kom genieten van een avond vol zang, dans en musical, gecombineerd met een volledig verzorgd viergangenmenu tijdens Dine & Dance.

Over dine & Dance
De perfecte combinatie van een sterke samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs; dát is Dine & Dance. Een laagdrempelig event dat we jaarlijks organiseren. Op basis van onze jarenlange ervaring is het ieder jaar weer een feestje om met ons professionele team een prikkelende, entertainende show neer te zetten. Onze choreografen, event coördinatoren en natuurlijk de culinair specialisten van Vakschool Wageningen streven naar een gezellige avond vol zang, dans, en entertainment waar jij met vrienden, familie of collega's ontspannen kunt genieten.

Viergangenverrassingsmenu
Voor € 37,50 per persoon (excl. reserveringskosten) kunt u genieten van een viergangenverrassingsmenu en van spetterende optredens. Deze prijs is inclusief Hollands drankenbuffet en een heerlijke amuse bij ontvangst. Het diner is samengesteld door studenten van de opleiding, heeft in de decembermaand en sluit aan bij de show van de avond. In deze laatste maand van het jaar staat deze avond natuurlijk ook in het teken van kerst.

Tickets

Zodra de kaarten voor een van onze dinnershows in de verkoop gaan kun je hier een seintje van krijgen.

Klik hier om je aan te melden voor het Dine & Dance early bird ticket alert!

Arrangement op maat

Ben je op zoek naar een zakelijk evenement waar je zelf geen omkijken meer naar hebt? Neem dan contact op voor een arrangement op maat. Naar gelang de grootte van de groep en de specifieke wensen die jullie hebben denken we graag mee over de perfecte invulling van jullie dinnershow!