Dine & dance

Dine & Dance is een uniek concept, bestaande uit een bijzondere samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. Ook dit jaar slaan we de handen ineen met Rijn IJssel Vakschool Wageningen en RIJ Creatieve Industrie. Kom genieten van een wervelende avond vol zang, dans en musical, gecombineerd met een volledig verzorgd viergangenverrassingsmenu!

Over dine & Dance
Met veel plezier en zorg stellen we ieder jaar opnieuw een Dinnershow samen. We doen dit met ons professionele team van choreografen, event coördinatoren en natuurlijk de culinair specialisten van Vakschool Wageningen. Op basis van onze jarenlange ervaring is het ieder jaar weer een feestje om een prikkelende, entertainende show neer te zetten. Geniet met familie, vrienden of collega’s van een gezellige avond vol zang, dans, en entertainment!

Viergangenverrassingsmenu
Voor € 37,50 per persoon (excl. reserveringskosten) kunt u genieten van een viergangenverrassingsmenu en van spetterende optredens. Deze prijs is inclusief Hollands drankenbuffet en een heerlijke amuse bij ontvangst. Het diner is samengesteld door studenten van de opleiding, heeft in de decembermaand en sluit aan bij de show van de avond. In deze laatste maand van het jaar staat deze avond natuurlijk ook in het teken van kerst.

Arrangement op maat
Ben je voor je organisatie op zoek naar een bijzondere manier om het jaar af te sluiten? Of wil je 2019 juist zakelijk goed beginnen? Neem dan contact op voor een arrangement op maat. Naar gelang de grootte van de groep en de specifieke wensen die jullie hebben denken we graag mee.

Data & locaties

Arnhem

3 december 17.30 uur | Apeldoornseweg 210a in Arnhem
4 december 17.30 uur | Apeldoornseweg 210a in Arnhem
6 december 17.30 uur | Apeldoornseweg 210a in Arnhem | UITVERKOCHT
7 december 17.30 uur | Apeldoornseweg 210a in Arnhem

Wageningen

12 december 17.30 uur | Marijkeweg 20 in Wageningen
13 december 17.30 uur | Marijkeweg 20 in Wageningen
14 december 17.30 uur | Marijkeweg 20 in Wageningen

Tickets

Koop nu je tickets voor Dine & Dance 2018. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!