Vooropleiding: 1 Essence

De vooropleiding 1 Essence is gericht op talentontwikkeling in de dansstijl urban. Binnen dit traject is er ruimte voor persoonlijke en individuele coaching en wordt er les gegeven door gerenommeerde docenten die gespecialiseerd zijn in diverse urban danstechnieken- en stijlen. '1 Essence' staat voor de essentie van urban dans: broederschap. Als eerste vooropleiding speciaal gericht op urban dans is 1 Essence een belangrijke aanvulling op het programma van dansscholen in het oosten van Nederland.

Inhoud programma
Programma bestaat uit diverse urban danstechnieken en -stijlen, waaronder hiphop, popping, locking, street styles en breakdance. Daarnaast zullen de dansers meedoen aan battles, optredens en danswedstrijden. Het programma vormt een sterke aanvulling op reguliere danslessen binnen of buiten Studio26.

De workshops zullen worden verzorgd door zeer ervaren dansdocenten, gespecialiseerd in de dansstijl urban. Het team zal onder andere bestaan uit Roché Apinsa, Daniel Louis en Ruben Chi Verhoeven, getalenteerde docenten die ook les geven aan de mbo-opleiding Artiest Dans Urban van Rijn IJssel en aan Studio26.

1 Essence onderscheidt zich door een zeer persoonlijke aanpak waarbinnen ruimte is voor individuele coaching en nauw contact met ouders.  

De studenten van de vooropleiding worden verdeeld in 2 groepen: beginners en gevorderden. 

Studenten van 1 Essence kunnen doorstromen naar onder andere Artiest Dans Urban, een mbo-opleiding van Rijn IJssel in samenwerking met Studio26.

Algemene informatie
Leeftijd: 5 jaar tot ca. 21 jaar

Tarieven
2 uur per week les: 50 euro per maand
4 uur per week les: 100 euro per maand

Aanmelden auditie
De auditie heeft op 31 augustus reeds plaats gevonden. Binnenkort wordt er wellicht nog een auditieronde gepland, dus houd de website goed in de gaten!