Show Allround artiesten

Op het podium heeft u onder andere genoten van artiesten van de Show Allround dansopleiding van Rijn IJssel in samenwerking met Studio26. Meer weten? Lees verder.


Elin Bekker

Dansen is mijn lust! Het liefst dans ik urbancontemporary of freestyle ik er op los. 
Ik ben uniek als danser omdat ik stijlgevoelig ben. Daarnaast heb ik een sterke eigenheid en ben ik goed in partnertwerk.
Ik werk graag met met een groep mensen aan een project. Het makingsproces, van niets naar een prachtige voorstelling, vind ik interessant en uitdagend. In de toekomst zie je mij in nog veel meer producties. Het liefst ga ik dansen bij danscompanies en ga ik langs alle Nederlandse en buitenlandse theaters. Samen maken we een stuk dat we al rondreizend opvoeren.


Marilyn Bijker

Ik ben Marilyn Bijker, een ballet getrainde danser geboren te Zwolle en opgegroeid in Arnhem. Mijn techniek is wat mij kenmerkt in dans, naast een speelse expressie die altijd aan staat bij elke stijl. Dit jaar ben ik veel alleen aan het reizen, andere culturen ontdekken en  stranden bezoeken. Daarnaast geef ik lessen in stijlen als modern contemporary, jazz, aerials en circus. (Dinner)shows dansen is wat ik het liefste doe en waar ik in de toekomst ook veel mee bezig ga en wil, denk aan cruises en shows wereldwijd. 
Deze dinnershow is voor mij daarom extra speciaal, werken met toffe choreografen, mogen meedenken en keihard werken aan een mooie productie.


Chelsea van der Donk

Sinds mijn 4de ben ik al op het podium te vinden, stond ik te zingen en te dansen met een pollepel in mijn handen. Als danseres maken mijn krachtige en strakke bewegingen mij uniek. Verder ga ik altijd  de volle 100% voor mijn doelen en mijn beste dansstijl is commercieel. Na 3 jaar eindelijk naar een show toe te kunnen werken is een mega fijn gevoel en ik kan niet wachten om op het podium te gaan performen. In de toekomst kunnen jullie mij spotten op televisie en ben ik druk bezig in het commerciële werkveld. 


Romy Eilander

Dansen doe ik al sinds ik loop. Ik ben een familie mens en vind het fijn om samen te zijn. Verder ben ik erg lenig, kan mijn kracht goed inzetten en ben flexibel. Ik hou ervan om met een groep samen te werken, maar vind het ook leuk om in mijn eentje te creëren. Het proces van de dinershow heb ik er ervaren als een leuke uitdaging. Van het maken, de spanning, het aanleren van choreografieën krijg ik energie. In de toekomst wil ik reizen en dansen, ik wil graag alles van de wereld zien en ik zou ook overal op de wereld willen dansen en mijn passie van dans willen delen. Ik sta open voor alle kansen die te pakken zijn.


Isis Geurtzen

Ik ben leergierig, betrouwbaar, nuchter en heb een sociaal en vriendelijk karakter. Mijn sterke kant in dans is mijn techniek die ik van kleins af aan al beoefen. Het proces van samen toewerken naar een theatershow, vond ik een geweldige ervaring. Eindelijk na zoveel tijd met de hele klas op het podium staan om een voorstelling te maken en aan u te laten zien. Waar ik mezelf in de toekomst zie weet ik nog niet precies, maar na deze opleiding wil ik mij in dans
verder ontwikkelen in binnen- en buitenland.


Isa van de Graaf

Naast deze opleiding dans ik nu ook in de theatershow Caro van de Efteling. Wat mij uniek maakt is dat ik naast mijn dans skills ook ervaring heb in verschillende soorten aerials. Mijn dans specialismes zijn jazz, show, modern en klassiek en commercieel. Ik heb het proces van deze show als leerzaam ervaren maar ook als een hele leuke gezellige ervaring en dat ik met zoveel verschillende choreografen heb mogen werken. Mij zul je later op het podium zien in musicals, dinnershows en alles wat daar bij hoort.


Milou Heijnens

Mij kun je herkennen aan mijn grote, energieke, flowy bewegingen en mijn dynamiek en zelfvertrouwen op het podium. Wanneer wij zullen samen werken, kun je verwachten dat ik professioneel, flexibel, betrouwbaar, open-minded en met goede communicatie zal werken, zoals ik in dit proces ook heb laten zien. Ik ben hard aan het werk om mezelf op de markt te zetten als uitvoerend danseres voor grote, commerciële podia. Als je geïnteresseerd bent, sta ik zeker open om elkaar na de show te meeten. 
 


Bo Heister

Ik beschrijf mezelf graag als een positief, energiek persoon met veel discipline. 
Op het podium sta ik het liefst met een grote glimlach. Ik vind het belangrijk om mensen blij te maken. Niet alleen als ik dans, maar ook als ik lesgeef. 
De weg naar deze show toe is ontzettend leuk aangezien iedereen super enthousiast is, omdat we eindelijk weer kunnen optreden! Na deze opleiding ben ik voornamelijk te vinden in dansscholen waar ik zal lesgeven. Binnenkort ben ik hopelijk ook te vinden in theaters als danseres/choreograaf.
 


India Hendriks

Onze show heb ik ervaren als een grote kans om mezelf te laten zien bij verschillende choreografen en daarmee samen te werken. Mijn specialisme is (Urban) Contemporary. Dans betekent dan ook voor mij gevoel overbrengen door mijn eigen bewegingskwaliteit- en expressie. Deze periode ben ik veel bezig met auditeren voor HBO dansopleidingen. In de toekomst zie ik mezelf in theaters als danser bij gezelschappen en misschien zelfs als choreograaf. Familie is mijn grootste support. Zelfs mijn opa van 87 (!) zit in de zaal.


Kimberly Jansen

Ik ben een vrolijke, energieke danser die graag andere mensen helpt en altijd voor iedereen klaar staat. Dat maakt mij uniek. Mijn specialisme is de technische kant van dans en dan vooral het draaien en de sprongen. Zelf vind ik dat ik het beste ben in jazz. Ik heb het proces van deze theatershow als positief ervaren. Drie jaar lang hebben wij keihard gewerkt en daar is dit het resultaat van. In de toekomst zie ik mezelf staan op het podium in musicals, dinnershows en andere showdans gerelateerde producties.


Edie Ploeger

Van uni student archeologie, speurend naar potscherven in de grond, naar een bijna afgestudeerde, gepassioneerde danser. Het leven kan soms gek lopen, maar dat maakt het ook zo mooi. Ik ben te herkennen aan mijn paarse haar, maar net zo goed aan mijn fun en mysterieuze uitstraling, en krachtige commerciële steps. Het rehearsal proces was uitdagend, echter mijn sterke fysiek en professionele werkhouding hebben enorm geholpen. Ik ben dol op entertainen en ik ga vol voor mijn toekomst als danseres. Mijn doel is om in het commerciële werkveld op het podium te staan. I'm ready!


Yoëlle Rebergen

Ik ben een spontane danser, leergierig, allround en erg aanwezig in mijn persoonlijkheid. Dat zal je ook zeker terugzien in mijn dans en dat maakt mij dan weer uniek. Ik ben erg ambitieus en sta open voor nieuwe dingen. Mijn specialisme is modern en female. Ik hou erg van performen en mensen het genot van dans meegeven. Je gaat mij zien in verschillende soorten stijlen in deze voorstelling. Dit is fijn, want ik wil graag allround gaan in de toekomst. Ik zie mijzelf op groot podium met verschillende artiesten. Wees bereid om versteld te staan!


Jet Scheuter

Ik ben een echte allround danseres maar voel me het meest thuis in de style commercieel. Ik ben flexibel, kan goed omgaan met veranderingen en hou ervan dat niet elke week hetzelfde is. Het proces van de show is heel goed verlopen en iedereen was lekker enthousiast! Buiten school geef ik veel danslessen. Ik vind het leuke aan lesgeven dat je anderen iets leert wat je zelf heel erg leuk vind en ziet dat ze daar plezier in hebben. Dit is ook waar je mij in de toekomst zult vinden. In de danszaal aan het lesgeven!


Senna van der Sluis

Ik droom al van dit vak sinds ik me kan herinneren! De danswereld is voor mij gemaakt. Wat mij uniek maakt is dat ik erg enthousiast ben! Ik ben krachtig, overtuigend en een doorzetter. Ook heb ik rossig krullend haar, wat mij, mij maakt als persoon. Ik heb het proces van de dinnershow ervaren als een nieuw leermoment! We hebben in verband met corona nog geen shows gehad en ik ben klaar om mezelf te laten zien! Jullie gaan mij later zien als een gelukkige danseres op het podium, tv en in theaters! Ik zal nooit opgeven en niemand houdt mij tegen!


Noa van de Steeg

Op dit moment ben ik werkzaam op een gesloten afdeling in de Psychiatrie. dit wil ik combineren met dans. Ik wil dansles geven aan mensen met een psychisch problematiek. Wat mij als danser uniek maakt is dat ik niet het perfecte dans lichaam heb, maar danstechnisch heel sterk ben. Het dinershow proces vloog echt voorbij maar is een heel fijn proces geweest waar ik veel heb geleerd. In de toekomst zie je mij als socialworker in de psychiatrie die danslessen geeft aan cliënten, om wat ontspanning te bieden.


Benjamin Stevens

Een gedreven danser. Tijdens mijn opleiding heb ik mijzelf ontwikkeld tot een veelzijdige danser die wel klaar staat voor iets nieuws. Mijn hoofd stijlen zijn floorwork en urban contemporary.

Als danser ben ik uniek vanwege mijn rauwe stijl die versmolten is met juist vloeiende elegante stijlen zoals modern. Ik verwerk moves die komen vanuit breaking met mijn eigen interpretatie van dans en maak hier zo iets eigens van.

Als ik straks van deze opleiding af kom wil ik mij richten op theatherdans. Theather dans is voor mij een vorm van expressie waarbij alles kan en alles mogelijk is.


Tanisha Velazquez Pilgrim

Ik ben iemand die enthousiast is zit vol met positieve energie en je kan altijd op mij rekenen Ook ben ik flexibel inzet baar en wil ik altijd voor iets gaan. Qua dans ben ik een sierlijke, zachte vrouwelijke danser.
Het proces van de dinnershow vond ik echt nice en uitdagend. Soms waren het lange en zwaren dagen, maar thats life. 
Na de opleiding wil ik uitvoerend gaan dansen en zou ik workshops willen geven in reggaeton/latin commercial. 


Josyanne Veen

Voor mij is professioneel danseres worden altijd een stiekeme droom geweest. 
Wat mij als danser uniek maakt is mijn liefelijke maar betrouwbare uitstraling en vind ik het belangrijk dat iedereen bijdraagt aan een fijne werksfeer.
Wat ik het meest heb geleerd van het proces van de theatervoorstelling is dat iedere choreograaf anders werkt en dat ik mij hier goed op aan kan passen. In de toekomst zal je mij zien als uitvoerend danseres in musicals en theatervoorstellingen. Wie weet zie je mij ook achter de tandartsstoel.


Iris Wilms 

Ik ben altijd vrolijk en ik ben graag bezig met mijn outfits.
Ik heb een sterke eigenheid, een sterke eigen flow die je herkent in elke stijl die ik dans. Dat is wat mij uniek maakt. Vanaf kleins af aan ben ik allround opgeleid, hierdoor heb ik meerdere specialismen. 
Het proces van de dinnershow vond ik zwaar, maar wel heel leerzaam. Ik heb met hele gave choreografen mogen werken waar ik heel dankbaar voor ben. Jullie gaan mij zien in het theater, werkend met verschillende choreografen en eigen werk. Ook ga ik te zien zijn bij battles en diverse podia op TV.


Lola Wittenbernds

Ik dans al vanaf mijn 8ste en geef nu al voor 5 jaar lang dansles. Ik heb een passende en goede uitstraling on stage, ik ben stijlgevoelig en ik dans erg groot en krachtig met veel dynamiek. De repetities waren een leerzame en gezellige ervaring, en een professionele beroeps vanuit mij houding is zeker aanwezig geweest. In de toekomst ga je me vooral veel dansles zien geven, maar ook hoop ik in het commerciële werkveld te belanden, bijvoorbeeld het dansen voor tv of optredens. 


 


 

 

 

616