De Nederlandse Musical Academie artiesten

Op het podium heeft u onder andere genoten van artiesten van de Nederlandse Musical Academie van Rijn IJssel. Meer weten? Lees verder.


Jeffrey van Beek

Sinds mijn 11de ben ik bezig met musical. Mijn eerste jaren heb ik amateur lessen gevolgd, Uiteindelijk heb ik auditie gedaan voor de Nederlandse musical academie. Naast musicalsongs vind ik popmuziek ook heel erg leuk en uitdagend om te zingen. De weg naar de show toe was een leuk proces. Ik heb heel veel geleerd van onze zangcoaches. Na de NMA ga ik mijn weg vervolgen in de opleiding hairstylist. Uiteindelijk hoop ik zowel op het podium te staan, maar ook in mijn eigen kapsalon.


Melanie Bijlmakers

Op dit moment ben ik eigenaresse van de dansschool the Melldancers. Kiezen tussen zang en dans word lastig daarom ben ik blij dat we het hier kunnen combineren. Ik leer ontzettend veel over verschillende zangstijlen en technieken, ook vind ik dat er een super fijne sfeer is. Ik hou van het hard werken en ergens echt voor gaan. Als iets niet lukt, zorg ik er voor dat het uiteindelijk wel lukt en ik dat dat is wat mij uniek maakt. 


Linde Bolk

Ik ben enthousiast, leergierig en sta bekend als een échte performer. Naast musical zing ik graag klassiek en dans ik veel. Het was enorm leerzaam om aan deze Dinnershow te werken. We hebben moeilijke stukken aangepakt en ik heb enorm veel techniek geleerd! Mijn plan is om zeker verder te gaan in dit vak. Zo ben ik in juni te zien als Charity in de musical ‘Sweet Charity’. Ik wil hierna graag een HBO opleiding musical doen of gelijk het werkveld in gaan. Mijn droom is om uiteindelijk voor bekende entertainmentbedrijven te werken! 


Roos van der Heijden

Sinds mijn negende ben ik al bezig met theater en musical. Bij theaterschool T’eXpierement had ik elke donderdag toneelles. Dan zag ik Erwin van der Wouw als mijn dans docent. Nu negen jaar later komen we elkaar weer tegen op de opleiding. Grappig hoe dingen kunnen lopen. Wat mij uniek maakt is mijn professionele houding en mijn sterkste punt is zeker spel en theater. Ik ben erg blij dat we eindelijk weer mogen werken aan de dinnershow. Ik heb het erg naar mijn zin en we gaan er een hele mooie show van maken. Later gaan jullie mij zien in diverse musicals en muziektheater stukken. 


Martje van Herwijnen

Wat mij uniek maakt als zangeres, is dat ik een lichte en klassieke stem heb.
Het proces van de dinnershow was ontzettend leuk! Ik heb veel geleerd en ik werd uitgedaagd om buiten mijn comfortzone te treden. Ik heb vooral veel plezier gehad in de samenwerking met deze leuke groep!
In de toekomst ben ik te vinden aan een opleiding muziektheater of op een podium, want performen vind ik het leukste wat er is.


Bell Janssen

Ik ben dol op dansen, zingen en acteren. Ik ben een sociale hardwerkende meid, die met passie op het podium staat. Mijn stem bezit een stevige belt, en ik heb bij zowel hoge als lage notena veel volume. 
In het maak proces van theater show goud, heb ik erg veel geleerd en genoten. Later kunnen jullie mij terug vinden in hopelijk de hele musical, tv en dans wereld. 
 


Josmaily Johannes

Mijn passie is dansen, zingen en acteren. Ik leer snel zang partijen en kan erg hoog en laag zingen, waardoor ik erg flexibel ben in stem. Verder speel ik piano en ben sociaal, gepassioneerd, gedreven en vooral een spontane dame. Het proces van de show heb ik als heel fijn ervaren. Wij hebben samen alles aan gedaan om er een mooie show van te  maken. In de toekomst hoop ik in meer dinnershows te mogen staan, op tv te pesenteren en nog meer te performen als danseres en zangeres.
 


Chris Kosmis

Ik heb altijd als kind vroeger theater gespeeld en gezongen. Uiteindelijk heb ik de Nederlandse Musical Academie gedaan met veel plezier. Wat mij uniek maakt is dat ik overal plezier uithaalt en in alles het mooiste zie! Ik heb het proces heel leuk ervaren. Omdat wij als klas en andere studenten niet konden optreden in verband met Corona.  Doordat wij dit eindelijk weer konden doen heb ik ervaren hoe mooi dit vak is! Ik hoop dat ik mijn toekomst misschien op het podium zie. Maar ik zie  mijn kinderdroom als steward in een vliegtuig ook zitten!


Lizzy Schraven

Momenteel speel ik in de musical Peppa Pig Live! Schoolreisje naar het strand, van Van Hoorne Entertainment. Dat vind ik echt super gaaf om te doen! De afgelopen periode heb ik echt als leerzaam ervaren omdat we vanalles zingen, van klassiek, tot pop, tot musical. Hierdoor leer je verschillende technieken toe te passen In de toekomst zal ik vooral te vinden zijn als musicaldocent. Uiteraard blijf ik het ook leuk vinden om zelf op het podium te staan, en dit hoop ik ook te kunnen blijven doen.


Anouk Terpstra

Momenteel speel ik naast mijn opleiding in de musical “Alice in Wonderland” van het Nationaal Jeugd Musical Theater in Amsterdam. Ik ben enorm dankbaar om voor het eerst sinds corona weer te mogen performen in deze theatershow met zo’n grote groep getalenteerde mensen. Wat mij onderscheid is mijn heldere stem waarmee ik zowel goed de hoogte als laagte in kan. Ook is mijn komische spel kant een kwaliteit. In de toekomst hoop ik te zien te zijn in een grote Nederlandse productie, of perform ik met óf voor kinderen.
 


Dana Zeeman

Door corona hebben we nauwelijks opgetreden, dus dat we met z'n allen deze shows hebben kunnen spelen ben ik erg dankbaar voor. Wat mij uniek maakt is dat ik altijd zuiver zing tijdens performen. Ik ben erg muzikaal, waardoor ik me goed kan inleven. Ik heb dit proces heel leuk en leerzaam ervaren. Het was geweldig om met iedereen het verhaal te vertellen over de ENKA. Ik ben in de toekomst te zien op een HBO-muziektheater opleiding om meer bezig te zijn met mijn passie!

616