Company26 14+

Company26 is een besloten musicalgroep met getalenteerde cursisten onder artistieke leiding van o.a. docent en theatermaker Jasper de Bruijn. Deelnemers worden geselecteerd via audities om een hoog niveau te garanderen.

Lestijden en audities
In januari en februari 2019 vindt de les van Company26 plaats van 20:00-22:00 uur. Dit zijn verdiepende lessen toneel en zang en er wordt nog niet concreet aan een nieuwe productie gewerkt.

In maart zullen de audities plaatsvinden voor een nieuwe productie.
De eerstvolgende auditiedatum en informatie over het verloop van deze auditie volgt op korte termijn op deze pagina.

Ben jij een echte toneelspeler, dan is Company26 misschien wat voor jou! In de maanden januari en februari kun je een proefles volgen.
Zoals hierboven beschreven volgen in maart de audities voor een nieuwe productie. Als alle spelers hiervoor zijn geselecteerd en de repetities van start gaan, kun je in deze lessen geen proefles meer volgen. Dus denk jij dat je voldoende acteertalent in huis hebt, meld je dan snel aan voor een proefles via de button op deze pagina!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht