Pilates vanaf 15 jaar

Pilates is een trainingsconcept dat er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren. Er wordt hard gewerkt aan het versterken van de buikspieren; dit gebied is van cruciaal belang bij pilates. Vanuit dit lichaamscentrum werk je aan je powerhouse, oftewel je bekken, rug-, bil- en beenspieren.

Wat leer je bij pilates?

De pilateslessen bestaan uit een serie oefeningen, die staand of liggend op een mat worden uitgevoerd, eventueel met behulp van een pilatesring, dynaband, bal of gewichtjes. Ook is er aandacht voor je ademhaling en is het belangrijk dat ook je mind gecenterd en geconcentreerd is. De les is een complete workout en je merkt snel resultaat: soepele, lange en sterke spieren!

In tegenstelling tot veel andere scholen, worden de pilateslessen bij Studio26 gegeven door een bevoegd pilatesdocent.

Locatie

De pilateslessen worden gegeven op de locatie Studio26 Velp. Wil je liever pilates volgen op één van onze locaties in Arnhem? Geef je dan op; bij voldoende aanmeldingen start ook daar de les pilates. 

► Wil je eens proberen of pilates iets voor jou is? Volg dan een gratis proefles pilates!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht