Bandcoaching vanaf 10 jaar

Bandcoaching 

Er worden dit seizoen twee bands gevormd, één in de leeftijd tot 12 jaar (basisschool groep) en één vanaf 12 jaar (middelbare school groep).

Wat houdt band coaching in?
Je gaat samen met je mede-bandleden leren samen spelen. Jullie kunnen allemaal al een instrument bespelen maar (waarschijnlijk) doe je dit vooral in je eentje of met je docent. In een band moet je goed naar elkaar luisteren en kom je er achter dat elk instrument een eigen rol heeft, wat de band compleet maakt.

Je oefent thuis jouw partij en in de band-coaching les komt het samen met de band, de docent helpt jullie hierbij. Er worden coole pop-songs gespeeld en er is ruimte voor eigen input. 

Waar/wie/wanneer?
De bandlessen worden bij Studio 26 gegeven door Xander van Veelen (drumdocent) op vrijdagavond. Hij is een goede drummer en gitarist en heeft veel ervaring met het spelen in bands en lesgeven.  

De band tot 12 jaar heeft op vrijdag van 18:00 tot 19:00 les en de band vanaf 12 jaar van 19:00 tot 20:00.

Na de herfstvakantie, dus vrijdag 27 oktober​ gaan we van start. Deze eerste les zal gegeven worden in de vorm van een proefles zodat je kunt kijken of band coaching iets voor jou is. Je kunt je via het proeflesformulier op de website inschrijven voor een proefles band coaching​. Als je het leuk vindt kun je je daarna inschrijven voor de cursus.

Praktische zaken
De kosten voor band coaching bedragen tot het einde van het seizoen €60,- per maand. Dit betreft elke week een uur band coaching les, de feestdagen en vakanties zijn niet meegerekend. De proefles is bij de kosten inbegrepen, mits je je besluit in te schrijven voor de cursus.  

Indien er vragen zijn kun je bellen naar 026-3830422.

Tarieven introductieles en lessen

► De introductie les van 60 min is bij de kosten inbegrepen, mits je je besluit in te schrijven voor de cursus.  
► Elke week les tot het einde van het seizoen. €60,- per maand

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht