Bandcoaching vanaf 10 jaar

Bandcoaching 

Aangeboden door Stichting Kunst in Beweging.

Heb je altijd al eens in een bandje willen spelen? Dan is bandcoaching iets voor jou. Met andere cursisten vormen jullie samen een band. Samen met jouw bandgenoten krijg je 10 lessen van één uur. Onder begeleiding van een docent leer je in harmonie met andere instrumenten te spelen en liedjes te begeleiden.

Je kunt jezelf inschrijven voor de Kidsband (8 tot 12 jaar) of de Popband (12 tot 18 jaar). In de Kidsband speel je simpele liedjes die speciaal voor dit project geschreven zijn. De Popband is een coverband waar je bestaande popliedjes speelt. Aan het eind van deze periode ben je klaar om samen het podium op te gaan. Tijdens de lessen leer je samen te werken en samen te spelen in een band. 
De drums en bas vormen de basis van de band, gitaar en toetsen maken het instrumentale plaatje compleet, als zanger of zangeres ontwikkel je jezelf tot een heuse frontman of vrouw.

Alle instrumenten en soorten zang zijn welkom. 

Lessen en introductieles

De lessen starten op 5 november 2022 en eindigen op 28 januari 2023. Introductieles vindt plaats op zaterdag 22 oktober - verdeling per leeftijdsgroep zoals het rooster aangeeft. Interesse? Schrijf je dan in via de proefles knop.

Tarieven introductieles en lessen

► De introductie les van 60 min. is gratis
► 10 lessen van 60 min. €150,-

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht