Urban hiphop vanaf 10 jaar

Urban is een culturele beweging die vooral bekend is geworden door hiphop als muziekstijl. Hiphop is ontstaan in de jaren '70 in New York, met name in de arme wijk The Bronx. Hiphop lijkt op streetdance, maar kenmerkt zich door de acrobatische en ‘coole’ bewegingen van het lichaam, het bouncen en de erg losse - haast nonchalante - stijl van bewegen. 

In de hiphoplessen leren onze ervaren docenten jou de dansstijl volledig beheersen. De hiphoplessen zijn stoer, dynamisch en vergen veel conditie en de nodige souplesse van het lichaam. Ook komen er andere technieken aan bod, zoals popping, locking, house en freestyle. 

Afhankelijk van jouw leeftijd en niveau word je ingedeeld in een groep die bij jou past. 

De hiphoplessen worden gegeven op de locatie Studio26 Velp. Wil je liever hiphop volgen op één van onze locaties in Dieren of Arnhem? Geef je dan op; bij voldoende aanmeldingen starten ook daar hiphoplessen.

Dance crew Urban
Is dansen jouw passie en wil jij in een gezellig team door heel Nederland optreden en wedstrijden dansen? Studio26 start na de zomer met District26, een hiphop dance crew. De audities zijn inmiddels geweest en we gaan in september vol enthousiasme starten!
Het wedstrijdteam traint 2 uur per week. Tijdens deze trainingen ga je aan de slag met verschillende urban stijlen. Ook ga je werken aan podiumtechnieken en leer je samenwerken met andere gemotiveerde dansers. Als team ga je meedoen aan landelijke wedstrijden en strijden om een plek op het Nederlandse Kampioenschap en het Europese Kampioenschap.
Je kunt alleen op basis van auditie aan deze crew meedoen. Heb je belangstelling, mail dit dan naar administratie@studio26.nl onder vermelding van je naam en danservaring. Zodra er nieuwe auditiemogelijkheden zijn, krijg je hier bericht over.

Wil je eens proberen of urban hiphop iets voor jou is? Volg dan een proefles urban hiphop!

En heb je interesse voor onze nieuwe les Urban Contemporary? Klik dan HIER of kijk onder CURSUSSEN > DANS > MODERN

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht