Urban dance crew 12-15 jaar

Is dansen jouw passie en wil jij in een gezellig team door heel Nederland optreden en wedstrijden dansen? Dat kan in de supergave urban dance crew van Studio26 onder leiding van Carmen "Chloe" Smit. Voor enthousiaste en getalenteerde urban dansers tussen de 12 en 15 jaar. 

Als je mee wilt dansen in de urban dance crew kun je auditie doen. Tijdens de auditie krijg je twee choreografieën aangeleerd in twee verschillende stijlen. Hiermee laat je zien hoe jij danst en wat jouw skills zijn. We zien hoe jij leert en hoe snel je iets oppakt en hoe je in teamverband werkt.

Je kunt auditie doen tijdens de eerste les na de zomer op dinsdag 6 september 2022! Meld je aan via het formulier hieronder.

► Trainingen: per 6 september 2022

De trainingen starten vanaf dinsdag 6 september 2022. De crew traint wekelijks 1 uur op dinsdag van 19.00 - 20.00 uur. Tijdens deze trainingen ga je aan de slag met verschillende urban dansstijlen, zoals hiphop, locking, popping, house, freestyle, dancehall etc. Behalve je danstechniek in verschillende stijlen werk je ook aan je performance skills, zoals je uitstraling en het dansen in verschillende opstellingen. Je werkt aan concepten en choreografieën die jullie laten zien bij diverse optredens en landelijke wedstrijden.

► Voorwaarden

  • Je bent tussen de 12 - 15 jaar. Jongere of oudere dansers kunnen niet worden toegelaten i.v.m. de geldende wedstrijdregels. 
  • Je volgt een of meerdere danslessen naast de wekelijkse crew training. 1 uur per week dansen is te weinig om jouw dansniveau op een topniveau te krijgen voor wedstrijden. Andere lessen volgen kan en mag bij Studio26 of bij een andere dansschool. 
  • Je bent bereid discipline en commitment te tonen en bent daarom elke dinsdag aanwezig, tenzij je ziek bent. Trainen met een crew en oefenen voor wedstrijden kan alleen als de hele crew aanwezig is. 
  • Je bent bereid om naast de kosten voor de wekelijkse training eenmalig de verplichte outfit a € 80 aan te schaffen i.v.m. de geldende wedstrijdregels.

► Aanmelden

PERSOONLIJKE GEGEVENS
DANSERVARING
GEGEVENS OUDER/ VERZORGER
 

Wil jij kijken of de urban dance crew wat voor jou is en wil je je talent en skills laten zien? Geef je dan op voor de auditie via het formulier hierboven!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht