Urban dance crew vanaf 10 jaar

Is dansen jouw passie en wil jij in een gezellig team door heel Nederland optreden en wedstrijden dansen? Dat kan in dee supergave urban dance crew van Studio26: 26th Avenue voor enthousiaste en getalenteerde urban dansers vanaf 14 jaar. Vraag een proefles aan een train mee met deze crew!

Het wedstrijdteam traint 1,5 uur per week. Tijdens deze training ga je aan de slag met verschillende urban dansstijlen. Ook ga je werken aan podiumtechnieken en leer je samenwerken met andere gemotiveerde dansers. Als team ga je meedoen aan landelijke wedstrijden en strijden om een plek op het Nederlandse Kampioenschap en het Europese Kampioenschap.

Over de auditie

Als je mee wilt dansen in 26th Avenue kun je auditie doen voor deze urban crew. De auditie bestaat uit twee choreografieën in verschillende stijlen die je aanleert en uitvoert tijdens de auditie. Hiermee laat je zien hoe jij danst en wat jouw stijl is. We zien hoe jij leert en hoe snel je iets oppakt en hoe je in teamverband werkt. De auditie vindt plaats bij Studio26 in Velp.

Wil jij kijken of 26th Avenue wat voor jou is en wil je je talent en skills laten zien, geef je dan op voor een proefles!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht