Urban dance crew vanaf 10 jaar

Is dansen jouw passie en wil jij in een gezellig team door heel Nederland optreden en wedstrijden dansen? Er zijn twee urban dans crews bij Studio26. Vraag een proefles aan een train mee met een van onze crews!

Elk wedstrijdteam traint twee uur per week. Tijdens deze trainingen ga je aan de slag met verschillende urban dansstijlen. Ook ga je werken aan podiumtechnieken en leer je samenwerken met andere gemotiveerde dansers. Als team ga je meedoen aan landelijke wedstrijden en strijden om een plek op het Nederlandse Kampioenschap en het Europese Kampioenschap.

Geef je op voor een van de crews:

District26
10-13 jaar
Locatie trainingen: Studio26 Velp

 

26th Avenue
14-15 jaar
Locatie trainingen: Studio26 Velp

Over de auditie

Je kunt auditie doen voor de urban crews. Deze audities bestaan uit twee choreografieën in verschillende stijlen die je aanleert en uitvoert tijdens de auditie. Hiermee laat je zien hoe jij danst en wat jouw stijl is. We zien hoe jij leert en hoe snel je iets oppakt en hoe je in teamverband werkt. De audities vindt plaats bij Studio26 in Velp.

Solo’s en duo’s

Naast het dansen in de crew, biedt Studio26 iets nieuws! Ben je super goed als solodanser, of vormen jullie met z’n tweeën het perfecte team, dan kun je aan de solo-duotraining mee te doen. Dit is een extra training van een uur per week. Als je niveau hoog genoeg is, kun je ook aan solo- of duowedstrijden deelnemen!
LET OP: deze extra training (op vrijdag) kun je alleen volgen als je ook 26th Avenue volgt (op dinsdag).