Jazzdance vanaf 8 jaar

Jazzdance is een dansvorm die oorspronkelijk is gebaseerd op de klassiek ballettechniek, maar zich ontwikkeld heeft met invloeden van andere dansstijlen, zoals de moderne dans, rock en hiphop. De stijl wordt gekenmerkt door snelle bewegingen. Het is een van de meest gevraagde dansstijlen die tevens enorm populair is bij jongeren.

In de lessen jazzdance wordt veel gewerkt aan techniek, zoals coördinatie en isolatie van bewegingen. Daarnaast is er veel aandacht voor dynamiek, presentatie en expressie. Leerlingen met aanleg en gevoel voor deze dansvorm kunnen in aanmerking komen voor het volgen van de selectielessen jazz. Dit is een extra les die gevolgd kan worden naast andere lessen ter verdieping van de jazztechniek. 

De lessen jazzdance worden gegeven op de locatie Studio26 Velp. Wil je liever jazzdance volgen op één van onze locaties in Arnhem en Dieren? Geef je dan op; bij voldoende aanmeldingen start ook daar de les jazzdance. 

Wil je eens proberen of jazz iets voor jou is? Volg dan een proefles jazzdance!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht