Changing Sunday

Changing Stories is een initiatief van een groep jonge theatermakers die op locatie interactieve theatervoostellingen maken voor kinderen die een nieuw verhaal nodig hebben. Op zondag 18 november organiseren ze benefiet evenement Changing Sunday. Zorg dat je er bij bent!

Over Changing Stories

In februari 2018 vertrokken de infitatiefnemers van Changing Stories naar het Griekse Lesbos om een lichtpuntje te brengen voor de kinderen in de diverse vluchtelingenkampen. Gesteund door de stichting van Johnny de Mol, Movement on the ground, gaven ze in kamp Moria een week lang workshops, bouwden ze decor, maakten ze kostuums en speelden ze samen met de kinderen een fantastische theatervoorstelling.

Geraakt door al het leed dat ze te zien kregen, maar ook door de hartverwarmende blije gezichten van de kinderen en ouders, wisten ze één ding zeker: dit gaan we vaker doen! En zo vertrekt de groep eind november 2018 opnieuw naar Lesbos.

Changing Sunday

Op Changing Sunday zullen de intitatiefnemers hun voorstelling gratis spelen voor publiek en geven ze meer informatie over het project en hun ervaringen op Lesbos. Ook zullen ze diverse activiteiten voor jong en oud organiseren, waaronder dans-, muziek- en theaterworkshops, optredens van dansgroepen en bandjes, karaoke, pannenkoek versieren etc.

Deelname is gratis en alle vrijwillige bijdragen komen rechtstreeks ten goede aan de vluchtelingen op Lesbos. Houd deze pagina in de gaten voor het programma!

Wil jij je steentje bijdragen en heb je zin in een leuke middag? Kom dan op zondag 18 november tussen 15.00 en 20.00 uur naar Studio26!

 

Programma
15.00 Deuren open
15.15 Optredens van urban dansgroep en showgroep Flame
15.30 Changing Stories + informatie over het project Changing Stories
16.30 Workshops dans voor alle leeftijden
17.15 Presentaties workshops dans
17.30 Optredens van urban dansgroepen en showgroep Flame
17.45 Workshops drums en theater
18.00 Karaoke
19.00 Informatie over het project Changing Stories
19.30 Optreden band One big heart
20.00 Einde event

Doorlopend: hapjes, drankjes, versier-je-pannenkoek, schminken, muziek en nog veel meer!