Toegang bedrijfsuitje

€ 0,00

Product Omschrijving:

Nadat in maart 2020 het doek viel voor alle theaters en evenementenorganisaties in Nederland mogen we nu eindelijk weer genieten van volle zalen en klappende mensen. We zijn terug! Deze Dinnershow Goud gaan we het nét even anders doen: Dinnershow Goud presenteert Theatershow Goud

 

Tijdens deze theatershow maakt het diner plaats voor nog meer beleving, show, dans en zang. De Muzenzaal van Musis Sacrum Arnhem wordt omgetoverd tot het podium voor studenten van Rijn IJssel opleidingen Danser Show Allround, Danser Urban en de Nederlandse Musical Academie. Tevens werken er ook backstage tientallen Rijn IJssel studenten mee aan de productie op het gebied van licht en geluid, vormgeving, haar en make-up en kostuums. De artistieke leiding ligt in handen van Studio26.

 

Afgelopen jaar strijken er verschillende Rijn IJssel opleidingen, waaronder de creatieve mbo-opleidingen, neer op een nieuwe locatie - de ENKA campus. De campus ligt op de plek waar de Nederlandsche Kunstzijdefabriek 110 jaar geleden is opgericht. Met de naam ENKA-campus herleeft een stukje Arnhemse geschiedenis. De geschiedenis van de campus geeft een speciale tint aan de komst van Rijn IJssel. Dit is een locatie met een verhaal. Vanuit die gedachten is het thema voor deze Theatershow ontstaan, namelijk Golden Thread.  

 

Bij Golden Thread volgen we een zijden draad van verleden tot heden. Van het eerste begin waarin het nog zo kwetsbaar is als een vlinder. Maar met iedere beweging van de vleugels vliegen we door de ontwikkeling heen. Een kleine draad raakt verweven met de omgeving, de mens en de industrie. Er ontstaat een geheel van zachte lappen die ons kleden, die ons warmhouden, die ons vooruitgang geven. 

 

We eren de ENKA waar nieuwe draden een nieuwe impuls gaven aan werk, leven en mode. We eren de mensen die met elkaar verbonden raakten en van daaruit een gemeenschap vormden. We eren de lijnen die lopen naar de toekomst. Naar alles wat mocht ontstaan in het verleden maar nog lang niet is uitgesponnen.

In deze theatershow verweven we dans en muziek tot een totaal beleving. Een viering van de geschiedenis maar bovenal een viering van alles dat daaruit voortkomt. Volg ons via bewegingen en geluid vanaf de zijdenrups, via de kunstzijdefabriek naar de nieuwe bestemming en de rijke toekomst. 


Data:                    20 april 2022

Aanvang:            inloop en ontvangst 19.00?, aanvang show 20.00

Duur show:        +- 1,5 uur, zonder pauze

Locatie:               Musis Sacrum Arnhem

Theatershow Golden Thread


Gerelateerde producten


Er zijn geen producten gevonden. Klik hier om alles te bekijken.