Zoveel mensen, zoveel wensen. Volg jij de juiste FB pagina al?

VELP – Heb jij het idee dat je op de social media van Studio26 de informatie krijgt waar je op zit te wachten? Of mis je juist wel eens iets? Ondanks onze inzet op social media krijgen we soms de feedback dat we wel érg veel events posten. Of juist veel te veel dansende kinderen. Zoveel mensen zoveel wensen dus! Volg jij de juiste pagina al? Lees hier meer.

In de afgelopen decennia is Studio26 echt enorm gegroeid. We zijn al jaren niet enkel meer ‘de dansschool uit Velp’. We zijn naast een dansschool ook een circusschool. En een toneelschool. En een muziekschool. We zijn praktijklocatie voor Rijn IJssel. Je kunt (delen van) ons pand huren. Daarnaast richt onze afdeling evenementen zich volledig op, u raad het al; de meest uiteenlopende Events. Kortom; wij snappen het best dat het op Facebook soms wat verwarrend is, al die verschillende onderwerpen.

Daarom hierbij een heldere shortlist van de verschillende pagina’s op Facebook en wat je daar van ons kunt verwachten! Bekijk hier onder welke pagina het beste aansluit bij jouw persoonlijke interesses:

Algemeen
Deze pagina updaten we bijna dagelijks met algemeen nieuws rondom alle activiteiten van Studio26. Verwacht een mix van events, cursussen, workshops en nog veel meer!

Naar de facebookpagina >

Cursussen
Op deze pagina plaatsen we content van docenten en (indien het mag) leerlingen. Wil je op de hoogte blijven van onze cursussen? Zorg dan zeker dat je deze pagina liked!

Naar de facebookpagina >

Events
Volg deze pagina en blijf op de hoogte van alle evenementen waar Studio26 bij betrokken is. En ja: dit betreffen offline én online evenementen!

Naar de facebookpagina >

Workhops
Met regelmaat organiseren we inspirerende workshops op het gebied van dans, zang of toneel. Like onze workshop pagina en schrijf je als eerste in voor de eerstvolgende workshop!

Naar de facebookpagina >

Theater
Woon je in de omgeving van Velp en hou je van theater? Like dan zeker deze pagina zodat je op de hoogte blijft van de theaterprogrammering van het Studio26 theater!

Naar de facebookpagina >

372