Zomervakantie 2019 gaat beginnen! Belangrijke nieuwsupdate!

VELP - De laatste lessen van dit seizoen zitten erop, de zomervakantie is voor ons officieel gestart! We praten je graag kort bij over de belangrijkste punten deze zomer. Lees verder!

Zomervakantie 2019

Wat zijn onze docenten waanzinnig verwend door iedereen in de laatste lesweek voor de vakantie zeg! Enorm bedankt namens ons hele docententeam! De zomervakantie bij Studio26 is dit jaar van 1 juli tot en met 1 september 2019. Hou er rekening mee dat wij twee weken later beginnen dan de scholen in deze regio (Zuid). Let op: Tijdens de zomervakantie heeft Studio26 beperkte openingstijden en zijn we beperkt bereikbaar.

Nieuw cursisstensysteem

Achter de schermen zijn we al maanden druk bezig met de voorbereidingen voor de overstap naar en nieuw cursistenadministratiesysteem. Hierin hebben jullie en wijzelf straks veel meer mogelijkheden! Zo krijgt iedereen een eigen inlog waardoor je je gegevens zelf eenvoudig kunt bekijken en wijzigen. Dit betekent echter wel dat een aantal dingen gaan veranderen en dat de zogenaamde lesadviezen voor volgend seizoen nog heel even op zich laten wachten.

Info over roosters en lessen in het nieuwe seizoen

Je ontvangt eind juli bericht met informatie over het nieuwe rooster, tarieven, in welke les jij geplaatst bent, hoe je moet aangeven dat je van les wilt wisselen en tot wanneer je kunt opzeggen.  Wij zijn klaar voor de zomer. Jij ook? We zien je graag na de vakantie weer!

372